Ime za psa

meni su bili predrozili ime Diavolo za mog skotskog ovcara ali to mi je izgledalo kao za one opasne mocne pse pa smo ga jednostavno zvali lessi i tako mu ostalo ime,,a moze i Diablo.Astor to je bio isto jedan rotwailer opasan ziveo je u komsiluku to je ustvari bila zenka ali niko nije smeo da joj pridje sem vlasnika koji nije imao pojma dok se nije okucila :-D ,,,ima onda Dimon ako se setim javicu nekad su mi ta imena na vrh jezika a nekad kad mi trebaju jedva se setim 2 :)
 

LEPA SU IMENA
ZA ZENKU:

amber,gea,dona,diksi,zoi,kim,lesi,luna,lia,lea,mej,maza,noa,nis,tipsi,holi,dzesi

ZA MUZIJAKA:
amo,amos,bleki,badi,don,jojo,leo,laki,maksi,neon,niki,oki,oto,ozi,odi, a naj naj naj imena su
ZIP I DZIPSI
nadam se da sam nekom pomogla :heart: :klap:
 
E da i ja postavim pitanje, uskoro ću vjerovatno kupiti Zlatnog Retrivera, vjerovatno ce biti muzjak pa me zanima koje bi vi ime dali. Ja sam mislila nešto slično kao Snupi, Barni, u razmatranju je bilo i Hogar, čisto sarkastično jer su oni mili i slatki :D
 
Evo moje liste, pa mi recite koje je najljepše :)
1. Berni
2. Maverik
3. Cezar
4. Hogar
5. Aron
6. Betoven
7.Zevs
8. Edi
9.Andrija
10.Snupi
11. Rodžer
12. Miško
Evo nadam se da ćete mi reći svoje mišljenje, ali takodje da sam i ja vama dala neku ideju sa ovim imenima :D
 
Kao mali je pufnast ali kad poraste, svakako će, ako bude dobar predstavnik svoje rase, zasluživati takvo božanstveno ime kakvo je Zevs. Ali da, Hogar je dobra ideja.

Ako ikad ubedim mimi's dad da napravimo tu glupavu ogradu, moja malinica će se zvati Kali a ako još i Smeh upari Donu pa ja njega još ubedim da uzmemo i kolicu medenu, ona će se zvati Diana. Da, božanstveno. :lol: A ako Kali budem parila, pa ostavim ćerku, ćerka će se zvati Atina. ne pitajte me zašto, ako naleti Val, neka vam ona objasni.
 

Back
Top