gori vatra ...

Eraserhead:
E lepo ste ih odbranili... Knin se branio u Beogradu oduvek.

Патетичан си. Ти си као један од оних комуњара који су се исто тако подсмевали Чехословачкој када су јој отели Судете, и окупирали, и када су Немци окупирали Пољску.
Ниси чак ни заједљив, него досадан, мизеран, у осталом, ЛДП, шта да кажем.
Мени је жао пораза али не и борбе. А ти ако мислиш да можеш боље, онда ради нешто по том питању и немој да се муваш по овом форуму, и онако ти је Ђинђић забранио улазак у зграду владе.
 
Belorusija ne daje prave rezultate.


Податци са сајта ЦИА

To nema veze. Bugraska je ispred nas.

јок нема везе ако имају ниже плате, почему су испред нас, по броју пингвина на квадратни метар пшеницом засејане површине?


Albanija je i iznad Srbije.
Još jedan uspeh radikala. :roll:


Дај податке па да видим
 
Vi ste te ljude bez ikakvog razloga gurnuli u rat da bi mogli da pokupite šlepere i stanove po Srbiji, a onda ste kada su bili zavađeni sa svojim komšijama pobegli i ostaviloi ih na milost i nemilost Hrvatskoj vojsci.

и онако ти је Ђинђић забранио улазак у зграду владе.

Đinđić nije nikome, a ponajmanje meni koga nije poznavao zabranio bilo šta.
To su vlažni snovi radikala, baš kao i ta rezolucija koja će i ostale Srbe oterati sa kosova.

Дај податке па да видим

100 Albania 5,405
101 Serbia 5,348

Izvor MMF.

Bravo radikali. :roll:
 
Колико само постова јеног лдп-овца на теми о пожару код радикала. Кажу инспектори да су најгласнији обично и они који направе нешто.
 
*BILJA*:
Ti si obican provokator, i uz naklonos Irona vrsljas ovuda i podbadas!
Da, a neki drugi (po)piju uvrede!
Kamo srece da su samo uvrede u pitanju biljana vec naprotiv od pomenutog moderatora svako ko mu se supotstavi u stavu i gledistu teme on dobije ban a ovaj shipac i dalje provocira, cisto da razjasnim, bio nick po imenu Ratko Mladic i onda se pojavio pametan pomenuti i banovao ga bez ikakvog razloga, na moje pitanje pomenutom odgovorio mi je da mu se nick nije svideo pa ga je zato banovao! Toliko o demokratiji u srbiji
 
Eraserhead:
To zdravlje Srbije se najbolje ogleda u ovome tome da je od najuspešnije psotala najneuspešnija zemlja socijalizma, koja jedina u evropi ne pregovara sa EU, iz koje mladi žele da odu... Taman po meri radikala, zaostala, propala, neškolovana, baš kao i oni.
Реци нам већ једном,зашто ниси остао тамо где си био?8-)
 
Meni nije jasno sta ovaj pacijent prica ? Decko opsednut sa radikalima i opozicijom, i nije mu pravo pa njih krivi sto Evropa ne yebe 2% ove "njegove" koji su zadnjih 7g na vlasti.

Mislim ejjjjj, sto je mnogo mnogo je. Smeju se radikalima sto pljuju Tita koji je umro pre 27 godina, a ovamo 7 godina na vlasti stranke koje su Srbiju samo dublje zakopale a sa mesta je nisu pomerile ka "evropskim integracijama".


Srbija treba da je demokratska zemlja i da gleda svoj interes, a ne da se slepa amerima ili bilo kome od koga nema vajde. Znaci ako ima interes od Libije koja ce nam prodati jeftinu naftu i zaposliti kompanije (i tim samim radnike) kao sto su nekad radili, onda treba da podrzavamo i njih, a ne amerikance po svaku cenu samo zato sto su amerikanci (ovo je samo primer za bukvaliste).
 
Eraserhead:
Zemlje koje su 90e krenule ka EU a ne ka Kninu su danas daleko ispred nas.
Srbi koji su slušali takve kao što si ti su se ubijali od gladi i gubili državu.

Koju smo to 'državu' gubili? Jel' onu tiletovu zločinačko-komunjarsku, anti-nacionalnu? Odhebi u brišućem letu sa takvim debilnostima...
 
Eraserhead:
To zdravlje Srbije se najbolje ogleda u ovome tome da je od najuspešnije psotala najneuspešnija zemlja socijalizma, koja jedina u evropi ne pregovara sa EU, iz koje mladi žele da odu... Taman po meri radikala, zaostala, propala, neškolovana, baš kao i oni.

Zašto bi Srbi pregovarali sa EU? Pitaj mnoge Hrvate o motivima mnogih stanovnika EU po pitanju Balkana/Hrvatske.......HOĆU VIKENDICU NA JADRANU itd...
 

Back
Top