EP 2007 Spanija

Ko osvaja EP

  • Grcka

    glasova: 3 11,1%
  • Njemacka

    glasova: 0 0,0%
  • Spanija

    glasova: 11 40,7%
  • Litvanija

    glasova: 0 0,0%
  • Francuska

    glasova: 1 3,7%
  • Hrvacka

    glasova: 2 7,4%
  • Rusia

    glasova: 1 3,7%
  • SRBIJA

    glasova: 9 33,3%

  • Ukupno glasova
    27
  • Anketa je zatvorena .
A sa njim smo imali itekako velike sanse? Decko ima problem u glavi i to je to. Tesko da bi bilo neke koristi od njega u Spaniji. Ionako sa selektorom klovnom, pomocnicima neznalicama, mozemo samo da se pomolimo da nam se plasman meri jednocifrenim brojem.
 
taj Spanulis je urnisao Amere u Japanu
niste mi odgovorili u kojoj je ekipi, jel Hjuston

Radmanovic je Gurovic na kvadrat, da se njemu pruzi prilika da igra ceo mec u LAL on bi imao vise suteva i verovatno promasaja od Kobija, ono malo sto sam ga gledao ove sezone bilo je vrlo lose
 
Ako prodju drugi krug(i to ce biti za njih uspeh), trebalo bi im organizovati docek ispred skupshtine.

I posle ce komentatori standardno da pricaju "Nemozhemo se ljutiti na nashe kosharkashe, i ovo je veliki uspeh srpske kosharke-plasirati se na evropsko prvesnstvo, mi imamo druge sportove u kojima smo u svetskom vrhu(blablabla)"
 
Radmanovic ne igra na EP...cudo,majke mi.A znate zasto?Ima kamp za americku decu,a za nasu decu(doduse ja imam 17 god) ga boli ono.Do sada nisam imao nista protiv nasih NBA igraca ali sad mi je doklincilo,sram da ih bude!
 
Pa ja ne znam..kako god koji trener dodje Radman nece da igra iz nekog razloga.
I kako je to moguce da su uvek krivi treneri koji se menjaju a nikad on?
Ma nek se goni u qurac,nije ga trebalo ni zvati.
Nadam se da ga nece zvati ni u buduce.
Bruka ziva od choveka.
 
SELEKTOR KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE SRBIJE ZORAN SLAVNIĆ NAJAVLjUJE:
"Pavlović će igrati za Srbiju"


Zoran Slavnić tvrdi da će bek Klivlend Kavalirsa Aleksandar Pavlović sigurno igrati za Srbiju, uprkos činjenici što ga je Duško Vujošević stavio na spisak kandidata za reprezentaciju Crne Gore.
- Taj Pavlović koga je Dule pozvao je neki klon iz Amerike, pravi Pavlović će igrati za Srbiju. On sam je potvrdio da će nastupati za našu zemlju na EP u Španiji i sve ostalo je manje bitno, izjavio je srpski selektor za "Pres".
Iako sve najave govore da je 23-godišnji Baranin riješen da obuče dres nacionalnog tima Srbije, njegova domovina očigledno nije raspoložena da se "bez borbe" liši usluga jednog od najtalentovanijih evropskih košarkaša na toj poziciji.
- Pavlović je Crnogorac i mi ga želimo u našoj selekciji. Naša obaveza je bila da ga stavimo na spisak, a on neka se izjasni. Ako hoće da igra za Crnu Goru, dobrodošao je, ako osjeća da treba drugačije da uradi, mi mu želimo svu sreću, izjavio je Danilo Mitrović, član predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore.
Pavlović ima rok do 7. jula da se izjasni za koju će reprezentaciju igrati
 

Back
Top