Da li vam telefon čita misli?

Glup čovek svuda nađe glupost a mudar uvek nađe mudrost. To što si ti u mom odgovoru našao glupost je samo odraz tvoje gluposti.:mazi:
Zašto se trpaš u teme o kojima nemaš pojma i blamiraš se bespotrebno?
Ili bar prvo pročitaj šta pišu pametniji:
Jedini koji uvek znaju nečiju lokaciju su mobilni operateri. :mazi:

A za ovo...
ali podaci će ipak cureti iz telefona na nivou sim kartice,
ti svakako sleduje Ginisova nagrada za odvalu veka...
 
штагод...
али телефон увек шаље гпс позицију где је - то не може да се искључи!
GPS nije kljucna stavka.

Tvoja lokacija moze da se utvrdi ako ti je GPS iskljucen, nije potrebna ni SIM kartica, nije ti potrebna ni internet konekcija, dovoljno je samo da je WiFi modul ukljucen (bez ikakvog povezivanja), prvom prilikom kada se povezes na internet sacuvana telemetrija se salje i moze se veoma precizno utvrditi ne samo tvoja trenutna lokacija vec i vreme i putanja kojom si se kretao dok si bio offline.

Nije to nikakva magija, jednostavno svaki SSID ima svoju fiksnu lokaciju koja je dobro poznata tvoj telefon konstantno svake sekunde ocitava svaki SSID koji mu je u dometu, i na osnovu njihovih pozicija moze da se iskalkulise gde si se kretao i gde se nalazis.

Postoji i Google opcija kojom tako mozes da pratis sopstvenu prethodnu aktivnost zove se My activity ili tako nesto zaboravio sam.
 
Poslednja izmena:
GPS nije kljucna stavka.

Tvoja lokacija moze da se utvrdi ako ti je GPS iskljucen, nije potrebna ni SIM kartica, nije ti potrebna ni internet konekcija, dovoljno je samo da je WiFi modul ukljucen (bez ikakvog povezivanja), prvom prilikom kada se povezes na internet sacuvana telemetrija se salje i moze se veoma precizno utvrditi ne samo tvoja trenutna lokacija vec i vreme i putanja kojom si se kretao dok si bio offline.
слажем се да није.. само смо мало отишли у дубино са гпс-ом..
да може и са вифијем да се дређује позиција,
мада може и на основу можданих таласа да се утврди ко је дотична особа - довољно је 4-5г антене свуда по граду...
имате филм "control factor" - лепо све објашњава

кључна ствар је што телефон може да емитује разне фреквенције "narrow band", другим речима може јако да фокусира енергију на одређену фреквенцију. е сад ако фреквенцијама можете да утичете на био процесе (а може) онда је то проблем по власника телефона а решење за онога ко је власник власника телефона!
или вам, тлефон је ваш on/off switch - више оф него он!
 
Ne znam ko vise uopste sumnja u ovo osim sacice zaludjenika i dezurnih botova na ovom pdf-u
1717358652861.png

1717358716544.png

1717358767870.png
 
Sta mislite imaju li vakcine ili virus veze sa tim, posto kao sto vidimo sve pocinje pre tri godine? :think:
@Grom_sa_neba!
не да имају него су вацне покривалице онога што заиста изазива кашаљ а то опет пишем ако могу да читају мисли могу и да пишу.
па мало вам упишу да каљуцате и да се давите и то припишу појави која не постоји и још вас наговоре да је нађете а нигде је нема!
 
Zanimljiva knjiga

Grey Aliens and Artificial Intelligence: The Battle between Natural and Synthetic Beings for the Human Soul

• Објашњава како су Сиви био-машине, синтетичка бића послата да прикупе информације о људским душама и природној свести
• Показује како су нашу свест хаковали Сиви да би филтрирали наше перцепције како би били у складу са њиховим планом за крађу наших душа
• Открива како можете да заштитите своје поље душе и своју свест од ужасних манипулација Сивих.
Највећа егзистенцијална претња човечанства је наша стрмоглава журба ка технолошки напредној будућности. Већ се све више ослањамо на паметне уређаје до те мере да они постају продужетак наших тела. Налазимо се на прекретници за нашу врсту у којој се наша природна људскост постепено претвара у вештачки формат који ће довести до губитка наших душа. И, као што Најџел Кернер открива са запањујућим детаљима, нацрти за ову будућност већ постоје.
Кернер објашњава како постоје цивилизације у нашем универзуму које су развиле напредне технологије да би постале потпуно вештачке. Сиви ванземаљски ентитети, пријављени у десетинама хиљада отмица, изгледају као биомашине, синтетичка бића послата као АИ сонде да прикупе информације о нечему што им недостаје а што људи и друга природна бића поседују: о души. Испитујући научне, историјске, културне и верске доказе о посетама Сивих ванземаљаца пре 40.000 година, аутор открива да су нас сами Сиви поставили на овај пут ка вештачкој интелигенцији пре миленијума. Кернер показује како наша суштинска природа као људских бића више није у потпуности људска: наша природна свест и ДНК су хаковани, а вештачка конструкција је постављена на самом темељу нашег процеса размишљања. Аутор показује како су нашу журбу ка технолошки напредној, вештачки интелигентној будућности засејали и убрзали Сиви да би нас контролисали и припремили да се уклопимо у њихов план за човечанство.
Откривајући тајне ванземаљске кошнице на нашој планети, њихове везе са владама и њихову коначну завршницу да сакупе наше душе и измене наш ДНК, Кернер такође показује како, развијајући себе на нивоу душе, препознајући своју индивидуалну везу са божанством, можете заштити своје поље душе и своју свест од страшних манипулација Сивих.
 

Back
Top