„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo bi Nebojša Radenković da bude svim autohtonistima neka polazišna osnova, na čijim temeljima treba priču graditi i dalje unapređivati.

Thank you for the pics. I turned them into text - Небојша М. Раденковић, Милан Будимир о словенској лексици, пореклу и прапостојбини Словена. Do you have the full reference, however. It seems this article is from 2016-2017(?) and it is based on his PhD thesis.
 
Thank you for the pics. I turned them into text - Небојша М. Раденковић, Милан Будимир о словенској лексици, пореклу и прапостојбини Словена. Do you have the full reference, however. It seems this article is from 2016-2017(?) and it is based on his PhD thesis.

It is an from an international conference from 2016, published in 2017, under the name of Aнтика као инспирација и предмет истраживања кроз миленије.

http://www.acas.rs/др-mилош-п-станковић/

The Society for Ancient Stuides (Друштво за античке студије Србије) was the publisher.
 
Ево га пример када се пронађу подаци на терену који не одговарају званичној мантри па се проналази решење које нема везе са животом али између чињеница и догме догма је увек важнија.
Дакле тражио сам тај сада популарни запис „рунама“ из Брезе код Сарајева и наишао сам на књигу Архитекртура касноантичког доба у Босни и Херцеговини од археолога Ђура Баслера. Испоставило се да су међу напола разореним зидовима нађени комади „ранословенске“ грнчарије. Пошто је базилика разорена почетком VI века смишљено је соломонско решење да су се словени уселили у полусрушени, нагорели објекат и да су ту живели неко време да оставе траг... Лудило...

Breza sloveni.jpg


Књига се може наћи на скрибду
https://www.scribd.com/doc/21984753/Arhitektura-Kasnoantickog-Doba-Basler
 
<---- Нико није схватио да је НР Кина управо та Теслијанска цивилизација осим пар појединаца!
Ми смо наследници древне европске културе и кад се вратимо њој и одбацимо аврамске религије бићемо срећни.
Тачно, наприближније томе што смо икада имали у модерној историји било је за време СФРЈ када је заиста...
НАРОД БИО КОЛИКО ТОЛИКО СРЕЋАН У ОВОМ СВЕТУ ЗАПАДЊАКА КОЈИ ЈЕ НАМА СТРАН.


Одледајте до краја ову емисију.
 
Poslednja izmena:
Зашто је српски најстарији језик?
1. довољно је да знате само речи да бисте могли да успоставите комуникацију (што је веровали или не ЦИЉ језика)
2. сва времена можете исказати кроз садашње време (Сутра идем у школу, Идем у школу, Јуче би у школи *лигвистичка болница зове* :whistling: :per: )
3. ред речи у реченици је небитан јер српски је логичан језик који је комутативан и асоцијативан.
4. српски је фонетски језик као код кинеског у зависност од нагласка реч нпр. коса може да има више значења али нема проблем као код кинеског да је везан за тоналитет да бисте особу разумели: коса (slash),коса (scythe) ,коса (hair),Коса (name Kosa)

У српском важе математичка правила и уједно два закона логичког програмирања помоћу кога се програмира ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА данас.

2 + 3 = 3 + 2
2 + (3 + 2) = (2 + 3) + 2

И ова девојка је управо трећи закон српског језика приметила! Тако да хехе постоји разлог зашто су Срби најбољи математичари. :whistling:

 
Poslednja izmena:
Лична теорија - четири физичка закона српског језика

Први закон српског језика је везан је за математичку формулу 0=1 односно из ништа добија се значење. Значи као у еволуцији, бациш насумичне неке тамо амино кисилине и оне се без икаквог реда, чистом случајности створе значење односно живот.

Пример

Амино киселине нека буду:
Ићи
Библиотека
Јуче
Читам
Књига

И сад ћемо да их поређамо офрље (без реда) да бисмо добили неке протеине:
Књига читам јуче ићи библиотека
Ићи јуче библотека читам књига
Библиотека јуче ићи књига читам

Разумели све три? Комуникација :tick:


РНК:
Јуче сам ишао у библиотеку да читам књигу
ДНК
Књигу да си читам у библотеку ишао сам јуче

Разумели? Комуникација. :tick:

ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА СЕ СРПСКИ ЈЕЗИК НЕ МОЖЕ ИЗУЧАВАТИ БЕЗ ЗДРАВОГ РАЗУМА.

Дакле...

Први закон је везан за случајност

Други закон је везан за релативитет.

Трећи закон је везан за логику

Четврти закон је везан за креативност (интонацију)
 
Poslednja izmena:
Књига која је до ногу потукла службену историографију! Истина о изворима на које се позива службена наука приказана је без цензуре. Александар Шаргић и Александар Митић написали су књигу која даје потпун научни основ за писање нових школских уџбеника о најранијој историји Срба.

Александар Шаргић и Александар Митић открили су праву истину о писаним историјским изворима на које се односи званична наука. Научна методологија створила је нову историјску парадигму и тиме испунила први услов за промену школских уџбеника.


 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top