AU pair in USA

gde ste ljudi?
nema nigde nikog bas dugo..
jel neko u procesu sad? kako ste vi koji ste tamo?
ja sam pocela da prikupljam papire,planiram da sredim sve do kraja ovog meseca i udjem u program..
idem preko ayuse :)

ide fino,mаdа jа to lаgаno,plаnirаlа sаm oko 1.12. dа predаm sve..ostаo mi je jos video i lekаrsko.. ;)
kаko si ti,kаko je tebi?
znаm dа nije lаko,аli jedvа cekаm morаm dа priznаm...:)))))

Zdravo svima, ja hocu da idem na ovaj program skupljam papire i polako pravim video. Zanima me sta znate vezano za dobijanje viza ? Ja sam cula da su ove godine poostrili kriterijume za dobijanje iste, da je ranijih godina bila cista formalnost, dodjes na razgovor lupe ti pecat i ides, a da je ove godine drugacije. Pa ako neko zna nesto na tu temu. Hvala :)

ja sam predala sve..sad cekam da pocnu da se javljaju..ustvari ne ocekujem pre januara :))) sad ce praznici itd. a stavila sam odlazak pocetak marta,naravno najvise bih volela nyc ili okolinu..no,videcemo :)))
pisem vam kad bude nesto zanimljivo..
javljajte se ostali i u procesu i vi koji ste tamo da ozivimo malo forum i temu :))) pozz svima

zdravo svima :)
evo da vam se javim sa novostima...ja sam se mecovala bas brzo,za 7 dana,javilo mi se ukupno 5 porodica za to vreme..ovi su mi se odmah dopali i nije bilo tesko odluciti..
ne brinite ako vam se ne javljaju u pocetku,tu nema bas nekih pravila,mogu vam se javiti dve porodice za dan,pa 5 dana niko pa tako..samo razmislite i ne zurite sa mecovanjem..
ja sam ok prosla i u ambasadi,postavljaju 5-10 kratkih pitanja,nista strasno..inace imam status master studenta, a indeks i potvrdu sa faksa mi nisu ni pogledali u ambasadi..
sad bi trebalo da se pakujem i da polako spremim onaj pre departure project..to je to..drzim vam fige :) ;) javljajte se sa novostima i pisite ako vas jos nesto zanima :) ;)

Poslednja izmena:
evo da vam se javim sa novostima...ja sam se mecovala bas brzo,za 7 dana,javilo mi se ukupno 5 porodica za to vreme..ovi su mi se odmah dopali i nije bilo tesko odluciti..
ne brinite ako vam se ne javljaju u pocetku,tu nema bas nekih pravila,mogu vam se javiti dve porodice za dan,pa 5 dana niko pa tako..samo razmislite i ne zurite sa mecovanjem..
ja sam ok prosla i u ambasadi,postavljaju 5-10 kratkih pitanja,nista strasno..inace imam status master studenta, a indeks i potvrdu sa faksa mi nisu ni pogledali u ambasadi..
sad bi trebalo da se pakujem i da polako spremim onaj pre departure project..to je to..drzim vam fige :) ;) javljajte se sa novostima i pisite ako vas jos nesto zanima :) ;)

Mima, preko koje agencije ides i ako mozes da mi kazes na kom si faxu tj. master studijama? ;)

Pozdrav svim devojkama. :bye:
Interesujem se za program neko vreme ali nikako da konacno preduzmem nesto. Citala sam vase postove i imam nekoliko pitanja pa se nadam da me mozete usmeriti, ako nista drugo. Ovako, student sam Visoke skole za vaspitaca (sto mi se cini da je vazno od skoro) ali imam 5 ispita do kraja sto se bojim da moze uticati na odobravanje vize jer moram da diplomiram do kraja septembra (Bolonja). Sta mislite o tome? Druga problematika mi je znanje jezika, da budem konkretna mogu reci da dobro poznajem jezik ali posto sam ga davno ucila i nemam primenu u praksi komunikacija mi nije jaca strana. Zamisao mi je da trazim srpsku porodicu da bih lakse savladala jezik. Molm za misljenja. Hvala unapred. :hvala: :kiss:

Cestitam :D Odakle je porodica, koliko dece ces cuvati?
Ja vec 2 nedelje cekam da pocnu da mi se javljaju porodice ali nista :(

@vekac
upisi za pocetak neki kurs engleskog,da malo osvezis znanje ili gledaj neku seriju sa titlovima na engleskom,tako ces isto poboljsati znanje :) nisam sigurna da li sam te razumela za faks,bitno je samo da imas status studenta kad ides u ambasadu,nebitno koliko jos imas do kraja..ti mozes da imas razg. u ambasadi,posle toga diplomiras i palis za usa :) a kazem ti da meni indeks nisu ni pogledali :)
@crvenkapica
idem za mesec dana u sfo..nemoj da se cimas,pocece da ti se javljaju,mozda sad kad bude uskrsnji odmor,imace vise vremena..isto se desava da posalju mail,a da se posle vise ne jave za intervju iako im ti odgovoris,ali to je normalno,predomisle se ili sta vec..
moj savet je da samo odredite sta hocete ili jos bolje necete i bice vam lakse da se odlucite..ja sam znala da necu da cuvam vise od troje dece i da necu po nekim malim mestima ili americkim zabitima,makar porodica delovala najfinije na svetu.. :)
srecno dalje ;)

Zdravo cure :)

Uveliko se informisem od ovom programu, trenutno sam na obuci za vozacku dozvolu. Ja sam iz Sarajeva i citajuci forum AYUSA mi se dopala zbog vaseg iskustva s njima, a eto cekam odgovore na jednu agenciju iz Bosne, pa vidjet cu koja agencija mi je isplatnija i koja vise nudi.

Srecno svima koji su u programu, zelim vam da pronadjete najbolje porodice i da se provedete najbolje sto mozete :* :* :*

Back