EEEEEEEEEEEJJJJJ! DEEEEEVOOOOOJKEEEEEEEE!!!!!!
s'a ima?
ovde se radi, ovde se radi!
salim se. ne, stvarno, nemam bas mnogo slob vremena, evo sad za sat vremena idem na jogu, kad dodjem vec sam mrtva i tako. procitala sam sve vase postove i moram na par stvari da vam odg. prvo, sto se tice izlazak, tj vracanja kuci u odredjeno vreme, to se zove CORFEW (pricace vam o tome na akademiji). to je DEO UGOVORA, pise to u ugovoru, to cete morati potpisati ako zelite da dodjete.to vam je kao KUCNI RED, znaci kao sto kod kuce, kad ste bile u srednjoj skoli, morale ste dolaziti kuci kad mama kaze, tako je i ovde. prosto oni zele odgovornu devojku koja ce ujutru biti spremna da cuva njihovo blago, a ne neku neispavanu mamurnu devojku. nemojte da se vredjate, ali to je tako. ostavite svoj ego ispred vrata i udjite nasmejane u njihovu kucu! takve vas oni hoce svakog jutra! zato postoji taj corfew, ipak vam oni daju stan, hranu, ako Bog da, jos mnogo vise, jednostavno morate da postujete njihovu kucu, njihove radne obaveze i njihovo dete 9ili decu!). verujte mi, to vam nece biti ni bitno, jer kad zavrsite s poslom, malo koja ce imati snage da se oblaci ponovo i pali za grad busom (u boljem slucaju, kolima, ali taj benzin VI placate!), posebno kad vas oni zele kuci do odre vremena. znaci, to je jednostavno porodicna kuca, nema velikog okupljanja, nema glasnog smejanja u ponoc, glasne muzike, zurki, ... morate da se ponasate pristojno, ako zelite da ostanete s njima (valjda cete izabrati one s kojima zelite da ostanete!).
Sto se tice prezivljavanja sa tih 200 $ definitivno NE, to je samo za vase troskove, znaci garderoba, sminka i to ne skupa! ne moze se od toga ziveti ovde, zato vam kazem, dobro birajte! bice porodica uvek, pa vidite i same, stalno se javljaju novi, ne brinite ako vas neko odbije, meni je ovo bila 5. porodica!
neke sam ja odbila, neki su mene, to je sasvim normalno! svako ima drugaciji ukus. ako budete vozile kola, znajte da cete ucestvovati verovatno pola-pola u benzinu, a od vase 200 $ ned plate...hm... pazite sa trosenjem para, ipak morate imati nesto na racunu, jer ako se ne daj Boze, recimo razbolite, vi PLACATE, pa se to vama kasnije refundira. imam jos svakavih troskova. recimo, ako krenete u teretanu ili neki fitnes tako, to je oko 50 $, meni por placa, ali ima por koje nece to da placaju, JER NISU U OBAVEZI! takodje, mob tel je oko 50 $ mesecno, neograniceno za USa i jos 10 $ ako hocete SAMO por za srbiju. i to je VAS trosak, jer POR NIJE U OBAVEZI da vam to placa. znaci, oni su samo obavezni da vam obezbede hranu i smestaj, neku vrstu zabave-recimo: tv, internet, ostalo nista nije u njihovoj obavezi! ja imam drugaricu u Washington DC i ona nije bas sjajno odabrala. Por joj je kupovala junk food, pa se ugojila 4 kg za mesec dana, racun je morala da smanji na 25 $ mesecno, jer por nece da joj placa, deca su razmazena, nisu hteli ni kurs da joj plate, kao nisu znali! Na kraju su ipak platili, ali hocu da vam pokazem da se lako mozete zaj****i! pazite dobro kakvi su prema vama, sta vas pitaju, kako se ponasaju (je lse smeju ili su neki namcori)... ako vas pitaju kakvu hranu volite da jedete, to je dobro! znaci, verovatno da ce vam dopustiti da izaberete hranu koja vam odg, a onda to nece biti bilo sta, je l da?
ako vas pitaju sta volite da radite u slob vreme- i to je dobro! znaci da planiraju da vam to obezbede kao razonodu (vi kazite da volite da idete u teretanu-to ce vam ustedeti dosta para, ako pristanu da vam plate!
). ne mogu svega da se setim sta hocu da vam markiram, ali kad se setim, ja cu vam napistati. vi pisite, ja citam vase postove, ali nemam uvek vremena da kucam.
ajd sad buy, idem da se relaxiram!