SpongeBob SquarePants
Početnik
- Poruka
- 2
Hey,nova sam na forumu i imam jedno pitanje. Iscitavala sam sve stranice i sve je super,ali procitala sam da program traje godinu dana.E sad,da li je moguce da budes tamo npr.3-4-5 meseci,a ne celu godinu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
<3 <3 <3 aaa super, hocu ja to tako sve
Da, hocu i ja.
Zaista sve zvuci divno, Timon. Uzivaj. I svaka cast za nagradu na seminaru. Ja sam isto predala aplikaciju i sada cekam da prodje i da pocne komunikacija sa porodicama. Nadam se da cu imati srece i pameti da isto dobro odaberem.
Debosam, meni taj SF zvuci super. Ja bih pristala na to. Mada i ja verujem da je bitan osecaj koji imas dok pricas sa porodicom. Savet da ih dobijes: Budi fina, kulturna i odmerena. Posto su i oni takvi, verovatno ces im se svideti. A i za bebe je bitno iskustvo, pa mozes i to da potenciras, ako ga imas. Srecno!
Javljam se i ja da trazim savet kada krene odabir. Pozdrav za sve!
prestaniiiiJa sam ti rekla da mi se to ne svidja ali dobro ako ti odgovara izlazak do 11... Ondaaaaaaaaaa ok
treba da se cujem opet s njima sutra, pa cu onda da malo probam da se izborim za duzi izlazak vikendom i da ih ispitam jos neke stvari, tipa za telefon, internet, sobu, kupatilo, bla bla, pa cemo da vidimo. mada kontam da cu da ih prihvatim takve kakvi jesu pa da cu da pokusavam tamo da ih smeksam. zrtvovacu se za SF!debo,ja to ne bih prihvatila..stoji da je lokacija strava,sf jos u centru...ali ne svidja mi se to ogranicavanje..sta njih briga kad ces ti doci kuci??ajde radni dani,ali vikendom do 1h..racunaj da ces upoznati nekog sigurno i da ces izlaziti i da ces nekad neki vikend prespavati van kuce,otputovati itd. a zamisli da ti oni kao nesto svaki put prave problem..i taj odmor te sleduje kad ti hoces,sto bi se uklapala..
ja kad budem isla,gledacu pre svega to,da su roditelji ok i da mi ne postavljaju neke uslove,sve dok ja obavljam dobro svoj posao..jeste da mi idemo tamo da radimo,ali i da se zezamo i druzimo
ti ces najbolje proceniti,mozda da nadjete neko resenje i da oni malo popuste...ako odustanes od njih,ne brini,naci ce se sigurno neka super porodica i za tebe
vidis da ti se vec javljaju!
Kurate si srece )) Ma sta se brines bre ,javice se novi..pogledaj koliko su se okomili samo na tebe...)lagano su me ispalili. kao e ipak smo se odlucili za drugu devojku. bila je teska odluka bla bla obe ste bile super bla bla sve u svemu ne idem u SF. javile mi se jos dve porodice danas, jedna iz kalifornije isto, San Anselmo, a druga iz Oregona negde, mada mi se nijedna ne svidja. :/ aaa zasto me nisu hteli.
Kurate si srece )) Ma sta se brines bre ,javice se novi..pogledaj koliko su se okomili samo na tebe...)
ne znam ne znamDebosam ,nadam se da si ti ona ludaca mala,koja me nikad ne ostavi ravnodusnom )
najbolje je da pozoves neku agenciju,nadji broj ayuse ili neke druge agencije na netu,pa okreni...sigurno da mogu i muskarci,ali ja nisam cula da agencije to rade,u svakom slucaju mozes sam da se prijavis na onim au pair sajtovima,bez posredovanja agencije,to jeste malo rizicnije,ali mozda ti se posreci,pa najes super porodicu..Neki su pitali i za nas muške da li je normalno da se prijavimo i dali bi bili primljeni. Ja bih voljeo otići. Ovdje na forumu sam čitao poruke, samo cure pišu i samo cure se prijavljuju. Poznajete li vi nekog muškarca iz naših Balkanskih zemalja da je išao kao Au Pair. Mene to nije sram, volim djecu, kućanski poslovi mi nisu problem, kuhanje također, a ti je velika avantura. Molim vas odgovorite mi nešto, pa polako mogu počet tipkat sa vama na ovu temuu. Pozz