AU pair in USA

Malla_plawa,
lekarski ti popunjava lekar opste prakse, tamo gde se lecis, kao sto sam napisala, ali vidim da su neke decojke imale problema. Mi iz NS nismo, "sve" su nam oni odradili, mada su to samo dva papira, jedan na srpskom, drugi na engleskom. U praavu je Florrie, to su samo pitanja o zaraznim bolestima uglavnom i o psihickoj stabilnosti. Ne brini, u redu si. :) Sto se tice podrske roditelja, ja je isto nemam, nisam je imala ni prosle god kad sam isla na Work&Travel, ali dobro razmisli. To jeste dug period bez tvojih, posebno ako si jako vezana za njih, kao sto si rekla, ali moras da znas zasto ovo radis, zasto ti je ovo vazno i da jednog ces se dana definitivno ocepiti od njih, tako da ih pocnes polako pripremati na to, i sebe... :D Ja sam uvek za nezavisnost, deca treba da odelte iz roditeljskog gnezda, sto pre to bolje, jer ce se tako nauciti boriti u zivotu za svoj lebac, sto se kaze, steci ce samopouzdanje, kriticno misljenje. Samo hrabro napred! :D

Malla_plawa,
lekarski ti popunjava lekar opste prakse, tamo gde se lecis, kao sto sam napisala, ali vidim da su neke decojke imale problema. Mi iz NS nismo, "sve" su nam oni odradili, mada su to samo dva papira, jedan na srpskom, drugi na engleskom. U praavu je Florrie, to su samo pitanja o zaraznim bolestima uglavnom i o psihickoj stabilnosti. Ne brini, u redu si. :) Sto se tice podrske roditelja, ja je isto nemam, nisam je imala ni prosle god kad sam isla na Work&Travel, ali dobro razmisli. To jeste dug period bez tvojih, posebno ako si jako vezana za njih, kao sto si rekla, ali moras da znas zasto ovo radis, zasto ti je ovo vazno i da jednog ces se dana definitivno ocepiti od njih, tako da ih pocnes polako pripremati na to, i sebe... :D Ja sam uvek za nezavisnost, deca treba da odelte iz roditeljskog gnezda, sto pre to bolje, jer ce se tako nauciti boriti u zivotu za svoj lebac, sto se kaze, steci ce samopouzdanje, kriticno misljenje. Samo hrabro napred! :D

Timon je sve to lepo objasnila..slazem se od prve do poslednje recenice!! :) Ja sam mnogo bila vezana za mamu ,sa kojom sam sama odrastala..ali upisala namerno fakultet u Beogradu,da na taj nacin pokusam nekako da se odvojim..sve ovo je trajalo 4 godine,ja sam za to vreme mnogo ojacala,ali jos uvek zivim od roditelja,i zelim to da presecem upravo na ovaj nacin..Jednostavno ovim zivotom ovde se ne zadovoljavam..nigde ne radim trenutno,o stalnom zaposlenju i da ne govorim,muza nemam,decu nemam :)) I ne postoji nista sto me vezuje toliko za ovo mesto,da ne mogu izdrzati godinu dana samo ,koliko traje program..Nista izgubiti ne mozemo,jer nas sve to ceka po povratku,a mozemo samo dobiti i to MNOGO..iskustvo,proputovati,nauciti jezik,osamostaliti se i biti nezavisni..i kad realno sve sagledas,ovo putovanje i nije tako lose,a ujedno cemo upoznavati i nove ljude i bice sigurno zabavno..Tako svojima pokusaj objasniti..Mene tata izgleda ne shvata za ozbiljno,misli da sam pomahnitala valjda ,kao da me pubertet nije jos uvek prosao :)))) Ali to ce tek shvatiti kad se budem mecovala i odletela ..pa verujem da nece znati sta ga je snaslo :)) A mama ko mama..Koja mama ce se sloziti da njena ljubimica bude hiljade kilometara daleko??? Pa verujem da je malo takvih,posto ima nas raznih..Mene je pokusavala spreciti,ali nadam se da je videla kad sam ozbiljna u nekoj nameri ,izguracu je do kraja..kao i za sve u zivotu..U svakom trenutku se mozes vratiti,i tako im i reci..Niko tebe ne obavezuje da ostanes godinu dana ako ne mozes..odes,vidis ,ako ti je tesko pokusaj da iznenadis sebe i izdrzis taj kritican period,sigurno ce ti posle biti sve to smesno i ujedno i lepo jer si bila hrabra,a pak ako ne mozes,vratis se kuci i to je to..Bar si pokusala,ovako ako ne pokusas zalices nekada sto nisi pokusala..Samo napred Malla plawa ;))

Hvala vam cure ;) nemam nikakvu zaraznu bolesti i psihički sam stabilna :P A starci će se morati pomiriti sa mojom odlukom, ja jesam jako vezana za njih ali nemam nikakvi problema sa odlaskom jer mi je to velika želja...

Meni nisu hteli popuniti lekarsko..ali nije htela na engleskom da popunjava jer kao ne zna sta tamo pise,kao da sam ja htela nesto da joj podmetnem ,strasno!! A imamo papir na srpskom i na engleskom,znaci sve ono sto je na jednom ,to je i na drugom..samo se zbog njih nosi na srpskom da znaju sta popunjavaju,ali ocigledno da ova moja nije toliko pametna,ali pokusava biti na pogresan nacin :) i bacila me na trosak bzvz da moram placati privatno kako bi mi to popunili...grrrrr...znaci ,nemoj se plasiti,ako ne bude htela doktorka opste prakse to da ti popuni,ili lijecnik kako bi vi to rekli..:))) onda idi kod privatnika,plati i oni ce ti sve srediti da ne razmisljas..jer ne znam od cega si bila bolesna na primer,ona ako je glupaca to ti moze i navesti na papiru ,kao sto je ova meni uradila..kao mala sam imala astmu,i to mi je napisala,iako sam joj rekla da ne stavlja to,svakako niko ne proverava..a i hvala Bogu nisam imala 15 godina tih problema,ali nekima ne vredi pricati...zato odes bolje kod privatnika,i oni ne znaju tamo nista..sve sta im kazes,oni to popunjavaju ,i veruju kao na rec..nemoj se plasiti,nema potrebe ;)

i...zato odes bolje kod privatnika,i oni ne znaju tamo nista..sve sta im kazes,oni to popunjavaju ,i veruju kao na rec..nemoj se plasiti,nema potrebe ;)

Ma kod nas je tako svejedno kod kojeg liječnika odem jer su naši doktori umreženi i svi kartoni su na kompu i svi doktori ih mogu vidjeti tako da ću ja vjerovatno kod moje doktorice pa joj lijepo objasniti za šta mi to treba jer je ženska super i ne vjerujem da bi mi oko toga radila probleme...

Nadam se da će mi roditelji kad vide da sam ozbiljna shvatit da ja to zbilja želim i da neće više toliko biti protiv...pošto planiram ići tek negdje na proljeće nadam se da će imati dovoljno vremena da se pomire s tim ;) a do onda moram riješiti hrpu stvari...voljela bih da mogu odmah ići ali prvo moram srediti faks ove godine pa ću vjerovatno pauzirati iduću, i moram prodati auto da mi ne stoji bezveze tu godinu dana....

meni je ovaj program želja još od kad sam bila 3-4 razred srednje, ali nikako se nisam mogla odlučiti 100% ali sad sam sigurna i ne želim nikako propustiti ovu priliku jer znam da bi žalila da ne odem...jednostavno se želim maknuti odavdje barem na godinu dana, a možda i dvije tko zna :)

Ma kod nas je tako svejedno kod kojeg liječnika odem jer su naši doktori umreženi i svi kartoni su na kompu i svi doktori ih mogu vidjeti tako da ću ja vjerovatno kod moje doktorice pa joj lijepo objasniti za šta mi to treba jer je ženska super i ne vjerujem da bi mi oko toga radila probleme...

Nadam se da će mi roditelji kad vide da sam ozbiljna shvatit da ja to zbilja želim i da neće više toliko biti protiv...pošto planiram ići tek negdje na proljeće nadam se da će imati dovoljno vremena da se pomire s tim ;) a do onda moram riješiti hrpu stvari...voljela bih da mogu odmah ići ali prvo moram srediti faks ove godine pa ću vjerovatno pauzirati iduću, i moram prodati auto da mi ne stoji bezveze tu godinu dana....

meni je ovaj program želja još od kad sam bila 3-4 razred srednje, ali nikako se nisam mogla odlučiti 100% ali sad sam sigurna i ne želim nikako propustiti ovu priliku jer znam da bi žalila da ne odem...jednostavno se želim maknuti odavdje barem na godinu dana, a možda i dvije tko zna :)

Imas ti vremena..:) Ja moram otici do februara,jer tada punim vec 27 ..tako da posle nema vise vremena za mene,matora sam za ovo :))) A nikako pare da prikupim..taman skupim pola,i potrosim,vratim se na pocetak..i tako vec dva puta..pitanje je kad cu skupiti a da ne taknem nista za to vreme..:))

:D :D :D
Tako ste mi slatke! Sve ste pametne i lepo pricate! Hocu sve da se druzimo! :) Bas mi je drago da smo se upoznale, makar i ovako! A ko zna, mozda se i tamo budemo druzile ili bar se organizovale za nas zasluzeni god odmor! :D Ja cu, ako Bog da, prva otici 6. avgusta, delfin1802, nadam se da ce sve proteci ok, 10. avg idem kod njih. Porodica je super, sve su mi opcije ostavili otvorene, kako ja budem htela. Inace, rekli su mi da ponekad ceo dan nisu kuci, cak ni za ruca, od 10 ujutru do 6 uvece, pa cu tako biti sama i slobodnaaaa!!! Pitali me kao je l bi ti smetalo da tada jedes sta god ima u frizideru, posto mi jedemo van kuce, ne moras da kuvas! Ja: NEEEEE, NARAVNO!!! Jos da kuvam za vas???!!! :D Tako da ako Bog da, bice sve u redu, videcemo! Sta mi je Bog dao, dao mi je! :D Pitajte me sta god vam treba, ja cu biti ovde, pa cemo se druziti i dalje. LJUBIIIMMM!!!! :* :* :*

cure da vas pitam nešto u vezi vize, pošto ne radim, i studiram vanredno a vjerovatno ću ove godine pauzirati faks da li mislite bi mi auto bio dovoljan kao dokaz da se namjeravam vratiti nazad jer faks sumnjam da bi bio pošto bi ga pauzirala. Vjerovatno ga onda ne bi prodala prije polaska nego bi ga tati ostavila da ga on proda...

:D :D :D
Tako ste mi slatke! Sve ste pametne i lepo pricate! Hocu sve da se druzimo! :) Bas mi je drago da smo se upoznale, makar i ovako! A ko zna, mozda se i tamo budemo druzile ili bar se organizovale za nas zasluzeni god odmor! :D Ja cu, ako Bog da, prva otici 6. avgusta, delfin1802, nadam se da ce sve proteci ok, 10. avg idem kod njih. Porodica je super, sve su mi opcije ostavili otvorene, kako ja budem htela. Inace, rekli su mi da ponekad ceo dan nisu kuci, cak ni za ruca, od 10 ujutru do 6 uvece, pa cu tako biti sama i slobodnaaaa!!! Pitali me kao je l bi ti smetalo da tada jedes sta god ima u frizideru, posto mi jedemo van kuce, ne moras da kuvas! Ja: NEEEEE, NARAVNO!!! Jos da kuvam za vas???!!! :D Tako da ako Bog da, bice sve u redu, videcemo! Sta mi je Bog dao, dao mi je! :D Pitajte me sta god vam treba, ja cu biti ovde, pa cemo se druziti i dalje. LJUBIIIMMM!!!! :* :* :*
Timon,a ne rece nam koliku decu ces cuvati?? :) naravno da cemo se druziti,samo dok ti se pridruzimo tamo..Doduse,bices malo daleko,posto gledam da se drzim svih obala,samo na sever da ne odem,a ti si upravo tamo..:// ali nema veze,organizovacemo se mi vec nekako,bitno tebi samo porodica da bude dobra,sto ti iz sveg srca zelim,kao i svim devojkama,pa i meni ;)) I onda uzivancija.. Kada imas zakazano ambasadu??

cure da vas pitam nešto u vezi vize, pošto ne radim, i studiram vanredno a vjerovatno ću ove godine pauzirati faks da li mislite bi mi auto bio dovoljan kao dokaz da se namjeravam vratiti nazad jer faks sumnjam da bi bio pošto bi ga pauzirala. Vjerovatno ga onda ne bi prodala prije polaska nego bi ga tati ostavila da ga on proda...

:worth:

Da li zna netko? Ili da bolje tražim bilo kakvi posao koji bi mogla odugovlačiti do onda kad budem išla :dash: pa da mi oni daju nekakvu potvrdu..iako sumnjam da ću nešto uspjet naći :(

edit:
eh da sad se sjetim, starci mi imaju dva stana i vikendicu...da li bi mi to možda pomoglo šta u ambasadi kao dokaz da se imam čemu vratit?

Poslednja izmena:
Moja beba ce biti 6 mes kad ja stignem, rekli su mi da je to super, jer samo spava i jede. Moja drugarica je u Vasingtonu, cuva decu od 2 i 5 god i rekla mi je da su mnooogo razmazeni, tako da ovo moje nije lose. :D Malla_plawa, vidi da ti neko da tu potvrdu da si kao zaposlena, oni to ne proveravaju, bar ne kod nas. Samo je vazno da imas papir, znam iz puzdanih izvora, veruj mi. ;) Sto se tice auta, to nije nikakva sigurica, mozes priloziti, ali ne moras, ali imovinu od roditelja moras. Delfin1802, dodala sam te. :) Mislim da smo se sve izdodavale, ako ne moje ime je sanja_mitrovic_21 na skajpu. Nisam dugo na skajpu, samo udjem vidim ko je online i izadjem (uglavnom niko nije online kad sam ja :( ), pa me zato nema. :) Ne znam jos za ambasadu, rekla mi je sl ned ili pocetkom one. A za druzenje, kao sto sam rekla, i ja sam vijala istocnu obalu, ali nista od toga, javila mi se jedna porodica i posle nista, javljao mi se San Francisko, Texas, Cikago, ali ova je bila najbolja za mene. Mislim da sad ima jako mnogo devojaka koje hoce da idu, duplo vise nego u martu kad su moje drugarice isle (tad ih je bilo 7, sad 15!), pa je zato slabiji odziv, ne znam. U svakom slucaju, druzicemo se za godisnji, dace Bog! :D LJUBIM VAS SVE! :*

Pozdrav, interesuje me, ako znate, da li postoji mogucnost dok sam na AuPair programu da upisem neku obuku koja nema veze sa ovim programom u gradu u kojem budem bio? Npr. izaberem porodicu iz grada Chicago, provincija Illinois, i u tom gradu upisem obuku npr. za masazu i onda dobijem sertifikat da mogu da radim kao maser u provinciji Illinois...Da li je tako nesto izvodljivo? Tako bih povecao sanse da se posle AuPair programa zaposlim i ostanem u Americi.

Stiglaaaa saaammm!!! :D :D :D Devojke, kako ste?Uh, dugo nisam bila ovde. Svasta se izdesavalo od tad! :) Kao prvo, zelim da vam se zahvalim na lepim zeljama, da vam kazem da je, hvala Bogu sve u redu i da se radujete ovom putu! :D Da krenem sad iz pocetka. Kao prvo, avion i sve oko toga je bilo ok, nista specijalno, znate vec, hrana u avionu iz mikrotalasne-pizza, sendvic i tako to, voda, kafa, sokovi- ok... Kad krenete da se pakujete, ODMAH DA VAM KAZEM DA VAM, KAD STIGNETE U HOTEL, ODUZIMAJU DRUGI KOFER, AKO NOSITE DVA ILI VISE! ZNACI, SVE STO VAM TREBA ZA TIH CETIRI ILI PET DANA, SPAKUJTE U JEDAN KOFER, POSTO SMETE SAMO JEDAN KOFER DA ODNESETE U SOBU, DRUGI VAM ODUZIMAJU I NAPLACUJU 5 $! KRADJA, ZNAM. To su hotelska pravila, nemate puno sta da im kazete, nemojte da ispadnete budale koje se prepakuju na sred hola, kao ja i jos nas par. :D salim se. To je prvi trosak. Odmah vas pitaju da li zelite sutra (utorak) da idete u NYC turu koja kosta 45 $, ako hocete, platite odmah, jer je broj mesta ogranicen. Ja nisam isla, jer sam videla mnogo vise od NY prosle god nego sto devojke vide za ta tri sata, nazalost, koliko su vam dali, ali dobro, vidi se vecina znamenitosti od NY, pa ko nije bio, isplati se: Kip slobode, Times sq, Empire state building, ... Hrana je super, mislim svedski sto, ali stvarno ima svega, i uvek dopunjuju kad nesto nestane, inace dobijate dorucak i rucak, vecera se dodatno placa, nije nesto skupa, ali nije bas ni jeftina, oko 13-15 $. Imate bus za Dzersi mol svaki dan posle casova koji traju od 9 do 5, znaci oko pola 6 pa nadalje do 9, posto do 10 morate biti u sobi! Bus je besplatan, ali morate da tipujete vozaca po jedan dolar u svakom smeru. Imate nagradu, besplatna tura u NY, za devojke koje budu najaktivnije na seminaru, znaci devojke trudite se, postavljajte pitanja, kao interesujete se za sve i svasta. Ja sam inace bila jedna od dobitnica! :D Isla sam u NY i bilo mi je opet PRELEPO!!! :D Na kraju seminara, dobijete sertifikat da ste sad zvanicna Au pair, bla, bla, bla. Eto to vam je u sustini najbitnije, vi ako imate neka pitanja, pisite mi ovde, ja cu biti ovde opet sutra. Ja sad idem da cuvam malu, pa cu vam nastavak pisati sutra, o mojoj porodici, Sijetlu it'd. Sve u svemu, HAJTE VAAAMOOOO!!!! :D :D :D POZDRAVLJAM VAS I LJUBIM SVE! :******

e timon, drago mi je da je super sve, pisi jos pisi jos :D

ja sam konacno usla u program pre 3,4 dana, danas me je kontaktirala porodica koja ima klinku od 2 god i blizance na putu, stizu u oktobru. to sve zvuci super, jer sam i htela bebe, sto mladje to bolje, a ove jos nisu ni rodjene, jej. e, sad, imaju i dva psa i dve macke. :eek:
aaali, oni zive u Des Moines, Iowa. sta mislite o lokaciji? ja sam planirala da nakon isteka programa kao upisem nesto tamo a ovo mesto je malo slabo s koledzima, bar sa onim sto bi meni odgovaralo.
zanima me sta milite uopste o tim nekim drzavama koje su daleko od obala, koliko je pametno uzeti tako nesto?

Timon, bas se radujem zbog tebe i tvojih dozivljaja, i lepo je sto si podelila novostecene utiske sa nama :) Inace, sto se tice mog plana za put, to sam stavila malo na cekanje jer se premisljam sta da radim zbog porodice, buduci da me za Srbiju ne vezuje nista specijalno sem njih. Mada, opet kad vidim tvoje utiske i cujem od svih da treba da idem i isprobam srecu, opet me povuce zelja za promenom i begom odavde jer ce biti samo gora situacija u zemlji. Imam i na FB medju prijateljima devojku koja je otisla 13-og avgusta i vidim da je ona bila na seminaru i izgleda da joj je ok tamo :)
Javljaj nam sta se desava i daj neki savet sto se tice Amerike, kakvi su kao poslodavci, i da li treba doci tu i raditi kod njih. Pozdrav i kiss.

Ma, dolazite ovamoooo!!! Ovde je super! :D :D :D Danas su me vodili u akvarijum u Sijetlu, prelepo jeee!!! :) Inace, moja porodica je ekstra, sve su mi omogucili, placaju mi tel racun mesecno, teretanu, dali su mi planinski bajk, posto ja ne vozim, ubacili su me u family membership za zoo vrt i akvarijum, tako da sad mogu da idem besplatno kad pozelim, takodje, i na Amazon.com, pa sta god narucim, stigne mi za dva dana, vozaju me gde mi treba (oni se ponude, naravno, i ja kao stidljivo, prihvatim! :D ),... Ma ekstra su, hvala Bogu! Ne znam sta da vam kazem, gledajte da tokom intervjua budu nasmejani i otvoreni, takvi su bar moji bili i evo, Bogu hvala, takvi su i sad, sve moze, dogovor, demokratizacija, liberalizacija, ... Jednostavno, idite za onim sto vam srce kaze. Meni je srce govorilo da su ovo dobri ljudi i tako se i ispostavilo, iako sam ja zelela blizu NY, ali vidite da nisam pogresila, hvala Bogu. Nemojte se zaletati, imate toliko vremena, dobro osluskujte porodicu koja vam se predstavlja. Debosam, slusaj, nemoj da prihvatas prvu porodicu koja te je intervjuisala, a i Iowa, ... ne znam bas, daleko, pusto, jos troje dece!!! :( sacekaj da vidis sta ima jos tamo, sigurno ces naci nesto bolje za sebe, jer i sama vidis da to nije za tebe. Inace, prva tri mes majka mora biti s tobom kod kuce, tako da se nemoj tome radovati, bolje biraj da sama ostanes kod kuce sa bebom (to je od 3 mes, bice ti lakse, veruj mi!). To nije bas pametno i interesantno. Radno vreme mi je od pola 10 do pola 6, mada je klizno, nekad radim od pola 9 do do pola 6, nekad do 5 samo, zavisi kako im trebam. Imam i radnu subotu, to znate, tri sata, ali to zasad nije problem, jer oni sub uvece idu na veceru, tako da ja bebu okupam i bacim na spavanje i mirna sam! :D Eto, to vam je moj zivot, ovde vreme brzo prolazi, znate sa bebom zivim na tri sata: jede-spava-jede-spava, malo se igra u medjuvremenu i dan prodje... :D Za vikend obicno me negde vode ili odemo u setnju pored obala (Sijetl ima jako mnogo obala), ili ja odem u opusten soping, da napunim baterije za sled nedelju, xexexe! :) Eto, cekam vas i LJUBIM SVE! POZDRAV! :)

Super timon samo uzivaj. :) I hvala sto si nam prenela divne utiske. :) Jesi li krenula na neki kurs, kako to funkcionise? Ja polako krecem sa izborom porodice pa cu videti u kom cu gradu da zavrsim. Hocu i ja u Sijetl. :) Puno pozdrava svim clanicama. :)

Ma, dolazite ovamoooo!!! Ovde je super! :D :D :D Danas su me vodili u akvarijum u Sijetlu, prelepo jeee!!! :) Inace, moja porodica je ekstra, sve su mi omogucili, placaju mi tel racun mesecno, teretanu, dali su mi planinski bajk, posto ja ne vozim, ubacili su me u family membership za zoo vrt i akvarijum, tako da sad mogu da idem besplatno kad pozelim, takodje, i na Amazon.com, pa sta god narucim, stigne mi za dva dana, vozaju me gde mi treba (oni se ponude, naravno, i ja kao stidljivo, prihvatim! :D ),... Ma ekstra su, hvala Bogu! Ne znam sta da vam kazem, gledajte da tokom intervjua budu nasmejani i otvoreni, takvi su bar moji bili i evo, Bogu hvala, takvi su i sad, sve moze, dogovor, demokratizacija, liberalizacija, ... Jednostavno, idite za onim sto vam srce kaze. Meni je srce govorilo da su ovo dobri ljudi i tako se i ispostavilo, iako sam ja zelela blizu NY, ali vidite da nisam pogresila, hvala Bogu. Nemojte se zaletati, imate toliko vremena, dobro osluskujte porodicu koja vam se predstavlja. Debosam, slusaj, nemoj da prihvatas prvu porodicu koja te je intervjuisala, a i Iowa, ... ne znam bas, daleko, pusto, jos troje dece!!! :( sacekaj da vidis sta ima jos tamo, sigurno ces naci nesto bolje za sebe, jer i sama vidis da to nije za tebe. Inace, prva tri mes majka mora biti s tobom kod kuce, tako da se nemoj tome radovati, bolje biraj da sama ostanes kod kuce sa bebom (to je od 3 mes, bice ti lakse, veruj mi!). To nije bas pametno i interesantno. Radno vreme mi je od pola 10 do pola 6, mada je klizno, nekad radim od pola 9 do do pola 6, nekad do 5 samo, zavisi kako im trebam. Imam i radnu subotu, to znate, tri sata, ali to zasad nije problem, jer oni sub uvece idu na veceru, tako da ja bebu okupam i bacim na spavanje i mirna sam! :D Eto, to vam je moj zivot, ovde vreme brzo prolazi, znate sa bebom zivim na tri sata: jede-spava-jede-spava, malo se igra u medjuvremenu i dan prodje... :D Za vikend obicno me negde vode ili odemo u setnju pored obala (Sijetl ima jako mnogo obala), ili ja odem u opusten soping, da napunim baterije za sled nedelju, xexexe! :) Eto, cekam vas i LJUBIM SVE! POZDRAV! :)

<3 <3 <3 aaa super, hocu ja to tako sve!

inace, pricala sam sinoc s ovima vise od sat vremena, i jako jaaako mi se svidjaju. lokacija je losa, previse zivotinja, plus klinka i blizanci, sve to ne valja, ali ljudi su divni. bas mi je tesko da ih odbijem, pitanje je da li cu naci ovako fine, opustene i duhovite ljude. nadam se da ce uskoro neko jos da se javi pa da bar imam sa cime da uporedim.

Back