AL ABAR,GRADIMO GRAD BUDUCNOSTI U BEOGRADU

Kakve veze ima jesam li ja duzan ili dobar milion dolara sa tim da je BG sabanija ?
Srbija propala, a svi imaju jedan cilj tj. da grade neko njesra u Bg gde prosecna plata 300 eura :)
Ja vas opet pitam da li ste vi normalni?

Jedini nacin da vam arapi daju taj novac je za zemlju koju ce Srbija da pokloni, a zauzvrat oni ce i piramide da vam naprave ako treba.

Nisam ja dos'o ovde da se izdrkavam na vama, vec ne mogu da verujem da ljudi koji nemaju zaposlenje novac trose na luksuz umesto na razvoj privrede.
Covek koji to planira ili opravdava mora biti definitivno mentalno retardiran.

Medju normalnim narodom ova budala Vucic bi zbog ove ideje izgubio izbore, ali medju kompleksasima pobeda ce mu biti zagarantovana.

Cuj "Beograd na vodi", hebote koji debili, jos malo pa k'o oni nesrecni makedonci i njihov cirkus kipova.
Pa znas kako ovo izvlaci gradjevinarstvo iz krize.

Pa znas kako ovo izvlaci gradjevinarstvo iz krize.

Tebra, putevi su vam gori nego u Albaniji, zeleznica vam je gora nego u Africi, vi umesto da pokrenete neku proizvodnju vi gradite neke qurceve molove, kule, marine na reci kao da ste Bec, Austrija pa vam je sve ostalo sredjeno.

Za 3 milijarde dolara bi mogli da napravite skijaske centre i banje za turiste, popravite infrastrukturu i gledate da napravite nesto sto ce vam donositi novac.
Ja stvarno ne znam koja budala zalaze drzavu za izgradnju nekih gluposti u jednom gradu, a moze istim novcem da ozivi mnoge delove drzave.

Tebra, putevi su vam gori nego u Albaniji, zeleznica vam je gora nego u Africi, vi umesto da pokrenete neku proizvodnju vi gradite neke qurceve molove, kule, marine na reci kao da ste Bec, Austrija pa vam je sve ostalo sredjeno.

Za 3 milijarde dolara bi mogli da napravite skijaske centre i banje za turiste, popravite infrastrukturu i gledate da napravite nesto sto ce vam donositi novac.
Ja stvarno ne znam koja budala zalaze drzavu za izgradnju nekih gluposti u jednom gradu, a moze istim novcem da ozivi mnoge delove drzave.
Da samo sto to nisu nase pare vec Seikove.
A dzaba i da otvorimo fabrike sve sa modernom tehnologijom ako ne udjemo u famoznu medjunarodnu podelu rada.

Na MAKRO nivou EKONOMIJA=POLITIKA. Ne mozes se razviti ako nemas jaku silu da te podrzava.

Nista dalje od istine. Islam se ne siri na silu. Ni Turci nas nisu poturcavali na silu vec su manje vise svi presli dobrovoljno na islam. Ako ovo izgrade odo' i ja.

Mnogi misle da su u Dubaiu velike zarade

Zamisli da jedna soba u cuvenom hotlu sa 7 zvjezdica kosta 2.000 dolara to je naj jeftinije sto se moze dobiti a jedna cistacica/sobarica ima platu 200 dolara

Tako bi se moglo dogoditi i sa Beogradom na vodi da plate budu mizerne pa ako se Srbima ne bude isplatilo da tu rade oni jednostavno dovedu radnike iz Indije Kine Pakistana i ko zna sve od kud

Da samo sto to nisu nase pare vec Seikove.
A dzaba i da otvorimo fabrike sve sa modernom tehnologijom ako ne udjemo u famoznu medjunarodnu podelu rada.

Na MAKRO nivou EKONOMIJA=POLITIKA. Ne mozes se razviti ako nemas jaku silu da te podrzava.

Da, mora da se Seik probudio jedno jutro i usnio Muhameda kako mu ovaj govori da izgradi Beograd na vodi.

Ovo me podseca na ono kad je Putin pitao onog mamlaza Tadica sta je Srbiji najpotrebnije, a ovaj rek'o "skladiste gasa kod Tuzle".

Poslednja izmena:
Могу мислити какву ће превару направити са пројектом БЕОГРАД НА ВОДИ - па погледајте шта су урадили са ЈАТ-ом:

ГЛАСНО: Air Serbia плаћа немачке пилоте од 9 до 17 хиљада евра
18.01.2014. извор: Glasno!

Удружење грађана за одговорно новинарство ГЛАСНО после сазнања о оваквом неодговорном трошењу новца из буџета Србије, нашег заједничког новца јер је држава већински власник у овом привредном друштву, и увида у уговор JAT AIRWAYS-а А. Д. Београд и Air Berlin PLC & Co, упутило је одређена питања на адресу Air Serbia, али одговоре још нису добили. Оно што је најгоре од свега JAT AIRWAYS ЈЕ РАСПОЛАГАО ВЕЛИКИМ БРОЈЕМ ВИСОКО ЦЕЊЕНИХ И ИСКУСНИХ ПИЛОТА КОЈЕ ЈЕ САМО ТРЕБАЛО УПОСЛИТИ И НАРАВНО ПЛАТИТИ, уместо њих папрено ће плаћати немачке пилоте… Ово није први пут да се новцем грађана Србије овако расипа, а при том се вређа памет, стручност и вредност србског човека…
Ако је ово истина, а очигледно по овим документима и сазнањима да јесте, онда је то ПРВО – дискриминација људских права србских пилота, ускраћивања права на рад – а то је право загарантовано Уставом Србије, као и ДРУГО – чиста пљачка грађана Србије за коју неко и те како треба да се процесуира за овако неодговорно расипање новца грађана Србије.

Према копији уговора потписаног између српске (потписане као JAT AIRWAYS) и немачке компаније, која је достављена невладиној организацији ГЛАСНО, JAT AIRWAYS (односно Air Serbia) се обавезао да месечно исплати следеће зараде:

Тренер – 16.784 евра

Капетан авиона А320 – 13.139 евра

Први официр авиона А320 – 9.423 евра

Такође, српска авио-компанија преузела је обавезу да по блок сату исплати 186,96 евра капетану авиона А320, а 108.94 првом официру авиона А320.

Удружење ГЛАСНО покушало је да преко званичних контаката ступи у везу са представницима ПР службе Air Serbia и затражи одговоре на питања у складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја, али до заклучења овог текста одговора није било.
Такође, иако се Air Serbia као предузеће у већинским државном власништву финансира новцем грађана Србије, због чега јавност у Србији има право на увид у уговор, документ који можете видети на крају овог текста до сада се није појавио у српским медијима, нити је представницима Air Serbia или Владе Србије постављено питање о разлозима за овакво трошење буџетског новца.

Мејл поруку са питањима на које је ГЛАСНО тражио одговоре, преносимо у целости:

“Као регистровано удружење грађана које се бави промоцијом професионалног и слободног новинарства, као и грађанског новинарства, желели бисмо да проверимо тачност навода из достављене нам копије уговора између JAT AIRWAYS-а А. Д. Београд и Air Berlin PLC & Co, као и да поставимо још неколико питања.
Поштовани, Молимо вас да нам као компанија која је већински у државном власништву, у складу са одредбама Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја, доставите одговоре на следећа питања:
- Због чега је JAT AIRWAYS, као предузеће у већински државном власништву, ангажовао немачке пилоте обучене за управљање летелицама Airbus 320А и због чега је преузео обавезу да рад пилота плати месечно са преко девет, преко 13 и преко 16 хиљада евра (плус 1.000 евра по ангажованом за потребе изнајмљивања станова), уколико се зна да је JAT AIRWAYS располагао великим бројем високо цењених и искусних пилота чија је цена рада вишеструко мања?
- Уколико је разлог ангажовања немачких пилота обука домаћих пилота за управљање авионима Airbus А319 и А320, који су новитет у нашој флоти, због чега је 2013. обустављена већ донета одлука да се пилоти упуте у Лондон, Тулуз и Мајами на обуку за управљање Airbas-овим авионима са прецизним терминима обуке?
- Да ли је тачна тврдња синдиката да пословодство JAT AIRWAYS-а, данас Air Serbia, није одговорило на питање синдиката како је изабрана агенција за тестирање запослених и да ли је истина да је по запосленом плаћено 1.000 евра (што за 1.100 запослених износи 1,1 милион евра)?
- Због чега је прекршен закон именовањем господина Данета Кондића, генералног директора Air Serbia, за председника Одбора директора, иако је то чланом 400 Закона о привредним друштвима то забрањено?

С поштовањем,
Вељко Поповић,
Удружење грађана за одговорно новинарство ГЛАСНО

Pa sam zakljuci...:cool:

Bez sale i zaebancije, novac ne treba mnogo mesati kada su licne stvari u pitanju, jer tu ljudi nikada ne mogu imati iste stavove.

No, ovih par postova nemaju veze sa temom i slazem se da je projekat dobar za Srbiju iako ni pod razno ne bih prihvatio neko vece naseljavanje Arapa u Srbiji i po cenu odbijanja projekta i siromastva u Srbiji.

P.S. Dzamija NJET, sve i da gladujem !! NJET !!!! A oni koji ne zive u Srbiji ne treba da se pitaju tako da Parune nemas pravo glasa...;)

Imao ili nemao ako bude nesto od projekta eto mene tamo kupujem nesto plus camac da se lepo vozim po Dunavu.

Da, mora da se Seik probudio jedno jutro i usnio Muhameda kako mu ovaj govori da izgradi Beograd na vodi.

Ovo me podseca na ono kad je Putin pitao onog mamlaza Tadica sta je Srbiji najpotrebnije, a ovaj rek'o "skladiste gasa kod Tuzle".

Sta se krije u pozadini to ne znam. Ja bih voleo da Srbija razvije industriju, jer u suprotnom ostajemo seljacka kaljuga, ali od toga slaba vajda.

Sta se krije u pozadini to ne znam. Ja bih voleo da Srbija razvije industriju, jer u suprotnom ostajemo seljacka kaljuga, ali od toga slaba vajda.

Kako stvari stoje mozemo da razvijemo jedino sex industriju, tu ne trebaju velika ulaganja :rumenko:

- - - - - - - - - -

Idem na vrh Ratnog ostrva na Lido pa jos dalje do Surduka i Belegisa na Deda Gavrino Ostrvo i pravim riblju corbu

Ali sta da radis ako su to namjenski krediti?

Nemam ništa protiv. Vaš Beograd vaša prćija. Ali znam da kad se kalemi novo na staro obično ispadne cirkus. Moje skromno mišljenje jeste da se staro treba obnavljati a novo graditi tamo gdje nema ničega. Samo skorojevići i nezasita kapitalistička bagra može razmišljati i činiti drugačije. I naravno da sam posebno iritiran stvaranjem od Beograda islamskog centra u Europi. Šta god bila namjena pojedinačnih objekata vlasništvo nad cijelim kompleksom je unaprijed poznato.

Mislim da Arapi razmišljaju dugoročnije od domaćih političara.

Сви размишљају дугорочније од наших политичара... И моја баба која има 4 разреда основне школе размишља дугорочније од наших политичара

260px-Dsc_0201.jpg

Ploviii laadjooo, ploovi belaaa ladjoooo.... :lol:

Ljudi uopste ne kapiraju da je to tudj novac. Nece covek da ulaze u banje oce u centar grada.

Ne ulazu oni taj novac u BG jer je to za njih isplativa investicija, vec njih zanima od pocetka agrar, a sta ce Srbi da grade sa novcem boli ih K.
Iskompleksirane ovce u Srbiji ne mogu da shvate da Srbija nije Dubai pa da moze da sagradi Burj Khalifa i da zgrada stoji prazna i neiskoristena kao propao projekat.
Dosao Rudy Giuliani, proset'o "Kandaharom" i lupio "mogli bi ovde da sagradite grad na vodi, marine, itd." i majmuni se primili kao da im je u drzavi sve drugo sredjeno, prve pare ce da potrose opet na izgradnju nekog sranya u Bg.

Kako ste razyebali Jugoslaviju tako ce te i Srbiju, samo sam u nedoumici ko ce pre da se odcepi, Vojvodina ili Jagodina.
Vi ste ljudi klasicni debili, ovo je kao neko ko je ostao bez posla i zalaze kucu u banci za kredit i uzima novi tv i putuje na more u inostranstvo.
Cela nacija je odavno zrela za posmatranje.

Back