KONJICKI SPORT

Mea Nox

Početnik
Poruka
32
Ovih dana, tacnije od petka 01. do nedelje 04. jula u Konjickom klubu Policajac iz Beograda odrzava se konjicki turnir. Na programu su dresurne i preponaske discipline. Ulaz je slobodan za sve posetioce koji vole konje i konjicki sport.
Tabele sa rezultatima cu objaviti po zavrsetku turnira.
Vama preporucujem da dodjete u nedelju 04.07.2005. i da pogledate sve utakmice a pogotovo utakmicu "Vidovdan 2005"
Konjicki klub Policajac se nalazi na Banovom Brdu u ulici Trebevicka 12a. Odmah iznad okretnice tramvaja 12 i 13.
 
Konjicka revija Viovdan 2005 juce je zavrsena. U najjacoj utakmici turnira pobedu je odnela Nina Vukoje sa grlom Lucky Lady iz konjickog kluba "Aleksa Dundic". Ona je preskocila 14 prepona bez kaznenih poena u vremenu 56,30 sekundi. Drugoplasirani je bio policajac Milan Milosevic na grlu Prima Balerina iz konjickog kluba policajac takodje bez kaznenih poena ali je bio sporiji od Nine Vukoje za 2 sekunde. Treceplasirani je bio Milan Mudrinic sa Adelom u vremenu 60,80 sekundi.

Pred pocetak jucerasnjeg takmicenja minutom cutanja odata je posta veteranu Konjickog kluba Policajac i nekadasnjem komandiru konjanika u policijskoj brigadi Jovanu Blagojevicu (69). On je prekjuce, u revijalnoj utakmici veterana preskocio nekoliko prepona, pozdravio publiku i sudije, okrenuo se, odjahao malo a zatom mu je odjednom klonuo vrat. Umro je od srcanog udara, ostavsi u sedlu.
Slava mu.
 

Back
Top