mimi's mom

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • cesljam je.kad samo bili na zlatiboru nisam,al sam zato juce i danas,danas sam je malo i sa sircetom cistila kazu to valja za dlaku.a slano ne jede nista posebno.mislim uglavnom su granule.
    sad se smanjila perut pronenila sam hranu,valjda ce da se iscisti sama ;).
    mozda se ceska zbog te peruti ponegde.
    imam jedno pitanje,sta se radi kad pas ima perut?
    i opet su joj izasle bubuljice po stomaku,verovatno od nekih trava na zlatiboru,ocistila sam hidrogenom i namazala florofenikol i prolaze :)
    Ja jedem samo organski gajeno meso.. :mrgreen: ..(malo sutra :mrgreen: ) ..Ne zaista,pokusao sam ja da se hranim zdravo ali ne ide..Bude mi jako lose,glavobolja,nesvestica itd.. :rida: ..Do septembra cu da zivim na lubenici :mrgreen: ..Hvala na savetima :per:
    Ja ipak ostajem pri mesu :banovati: :mrgreen: ..U pravu si ti ali ja sam jos mali i rastem,uz to otpadam 24 h u teretani tako da mi alge i psenica posle treninga ne mogu pomoci.. :mrgreen: A nema nista lepse od sunke,slaninice i cevapa posle treninga.. :mrgreen:
    Ма ја замерам себи на својој импулсивности. Но ето, решисмо и то :). Елем, сад ми ништа друго не преостаје него да отворимо тему "Бордошка дога" :), пошто мислим да је нема?
    Признајем, није било културно с моје стране да напишем јавно, а поготову тамо где и није место, те сам и обрисала поруку. Наравно да немам ништа против рада модератора, само сам се тамо, без разлога осетила нападнутом. Заиста сам се шалила за поклон. Ево, ја се извињавам и замолила бих да ми обришете профил, ако није проблем.
    Uh... ne pominji.
    Ne shvatam, jednostavno ne shvatam kako priroda iznedri monstrume...
    Niko, veruj mi.
    Nego mi... pun ovai što ga nemam gluposti i provokacija!
    Možda si u pravu... meni je delovalo kao provokacija... odnosno vezivanje psa sajlom?!
    Ko ne voli životinje ne voli ni ljude :D :)
    A to potenciranje odakle su im je valjda glavni fazon u nedostatku validnih argumenata, mada je po mom mišljenju otrcano što to potežu jer je zaista nebitno za diskusiju na forumu.
    Super, još je i prirodno !
    Taman mi onda odgovara!
    Potražiću ga u apotekama (ovde u NS su biošpajzevi baš siromašno opremljeni, uglavnom prodaju kekse i kolače i sl - rinfuz).
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top