L L lunao 25.07.2009. gledala sam ,smesno je , tj. ima nekih veoma smesnih scena........pa odlucio si da budes malo duze danas, drago mi je......
gledala sam ,smesno je , tj. ima nekih veoma smesnih scena........pa odlucio si da budes malo duze danas, drago mi je......
L L lunao 18.07.2009. mozda, jer znas da se neosecam bas najbolje,mislim zdrastveno..........negde na reku bilu koju samo da uzivam u plivajnu
mozda, jer znas da se neosecam bas najbolje,mislim zdrastveno..........negde na reku bilu koju samo da uzivam u plivajnu
blueangelic 12.07.2009. šta ja drugo mogu da radim nego da se nerviram i tugujem.nadam se da je sve ok kod tebe.pozz.
Maggie.The.Cat 02.07.2009. The Zombies-Time of the season Dala bih ti reputejšn, ali ne mogu... Muzika malo podseća na Stand by me... Ili se to samo meni čini?
The Zombies-Time of the season Dala bih ti reputejšn, ali ne mogu... Muzika malo podseća na Stand by me... Ili se to samo meni čini?
svetovid 30.06.2009. Samo da kazem da sam procitao Glinene golubove i da izrazim odusevljenje! Pozdrav!
L L lunao 28.06.2009. Meni je bas zao......bio je super pevac, nezanima me njegove privatne stvari,ali kao pevac je bio super?
Meni je bas zao......bio je super pevac, nezanima me njegove privatne stvari,ali kao pevac je bio super?