Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Охохо ево главног мацана Па ево нисам те звао из два разлога: Први је тај што су ме ухапсили узели ми телефон и дали ми неки њихов пандурски који сма морао да користим док сам тамо да би могли да ме проверавају. А други је што си рекао да можеш до Будве, али не и до Херцег Новог а ја до Будве нисам могао никако јер нисам смео да напустим Херцег Нови управо због тих жандара. Ето то је цела прича. Не_умишљај_да_сам_те_се_уплашио
Dje si druze hahahahaha, e ako si mi ti heroj onda sam ja ne znam sto
Fino si se javio ovoga ljeta,prijetnje smrcu, ovo ono,a kad je usao u CG miran kao bubica.
Pozdrav od EL_NINHa
Znaš kako,ja među najboljim prijateljima imam dosta desničara,neki su i vrlo ekstremni,ali najvažnije mi je da je neko dobar čovek,tako da s tim nemam nikakvih problema.Zato ti i kažem,ima mnogo važnijih stvari zbog kojih se ne treba nervirati - a pogotovo ne treba zbog nečega kao što je političko opredeljenje
Nix,lakše malo,nema potrebe da tako reaguješ,ovo je samo forum.
Jednostavno,mišljenja se razlikuju,a protiv tebe kao osobe nemam ništa protiv.
Navešću ti primer - kada se Aristotel zapitao "da li biti dobar obućar znači isto što i biti dobar čovek?"
Da li će odgovor biti različit ako pojam obućara zamenimo pojmom Srbina,ili pak levičara?
Драго ми је да има младих који размишљају на такав начин и веома се слажем са твојим ставовима изнетим у групи „Десничари“. Ову поруку схвати као малу моралну подршку теби и таквима као ти. И наравно, ми маторци не можемо да нешто не "звоцамо". Мислим да у ова лоша времена за Србе и Србију ни један патриота не треба да потенцира било какву другу поделу осим на патриоте и оне друге. Да ли је неко левичар или десничар, верник или атеиста, "гробар" или "делија" итд. треба да буде у другом плану. Предлажем да успоставите дијалог са „левичарима“, договорно у име патриотизма укинете обе групе и сви колективно приступите групи „Српске патриоте“ (ко до сада није). Није сада важно да ли је „лево“ , „десно“ или у „центру“ важно је оно што је добро за Србију а за Србију је сигурно добро да се патриоте свих боја уједине. Душмани воле и подстичу наше поделе. Ускратимо им то задовољство ! Патриоте свих боја, УЈЕДИНИТЕ СЕ ! Поздрављам те .