dive
Reakcija
20.634

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • super dive
    iscimacu se sledece nedelje u najavi
    e
    al da se nisi pojavila na monahinjama
    potpuno bih zaboravila da te pitam
    hvala puno za cene:kiss:
    ne mogu da docekam da se iskrcam i zaronim(nestrpljivismajli)
    vec grlim ostrvo u mislima:)
    malopre sam bila do maresa-bolji komplet rekreativni maska+peraja(navodno peraja mogu i za ronjenje sa bocom) 120 eura (po 60)
    to b.brdo mi je malo dalje al' iscimacu se jedan dan....
    albumi su ti :heart:

    imam jedno pitanje
    gde mogu da kupim masku i peraja
    za rekreativno ronjenje
    neka kvalitetnija varijanta
    -do sada sam imala mares(kupila u tasu)

    da li mi predlazes da opet kupim mares ili nesto drugo?:)
    Da li se plašiš uz pomisao da je ispod tebe neka malo veća dubina, npr. pet metara, što je često dubina uz neki kej? Ti si sigurno iz Beograda, zar ne?
    Neko gleda da radi ono što voli, a neko teži za većim novcem. Danas masovno teže za nekim npr. bankarskim poslovima, jer, navodno, donosi novac, plate su solidne, a ne znam koliku ljubav neko može imati prema tome...
    Odakle ti energija, volja i snaga za sve te aktivnosti? Na koji način crpiš toliku energiju? Šta misliš o volonterskim poslovima?
    A ti verovatno radiš kao komercijalista, promovišeš robu, nešto tako, zar ne? A ovo, umetnost življenja, to se odnosi sigurno na sport kojim se baviš, zar ne?
    Ništa posebno novo. Nema nikakvog posla ovih dana kod mene. Iskoristio sam malo ovaj lep dan danas. A u kojoj sferi ti radiš?
    Taj staford, on je lep pas... On je verovatno žuto-braon boje, ima kraću njušku... Zar ne? A za retrivera sam čuo, ali ne znam kako izgleda.
    Pa prvog je verovatno neko otrovao, mislim, sumnjamo... Može biti i da je bio zatrovan krpeljima. Što se novog tiče, sigurno je neka infekcija u pitanju. Tako kaže veterinar. Ma ko zna... Znam samo da u današnje vreme neki ljudi stalno imaju problema, i ništa im se neda...
    Inače, imam grdnih problema sa psima. Pre jedno tri nedelje, jedan pas mi je uginuo, Vučijak... Bio je napredan, snažan pas... Dan je samo bolovao i uginuo. Ne znamo ni sami od čega. Sad sa novim malim vučijakom imamo problema. Boluje već dva dana, i nikako da se povrati. Veterinari dolaze, daju joj po pet injekcija, nagađaju šta je u pitanju, a psu nikako da bude bolje.
    U pravu si... U mom mestu mnogo njih nema vremena za goste, u prevodu neće da idu kod nikoga. Kako ti je kćerkica? Da li je slušaš?
    Tu se u potpunosti slažem sa tobom. Kad mi neko kaže da nema vremena da poseti nekog, to mu ne opravdam...
    Pa ja koristim, izađem, prošetam se, sednem negde, popijem nešto...Mada, čujem da ima nekih i koji ih ne koriste.... Navodno, zbog svojih prekomernih poslova i obaveza.
    slike u albumu su ti prelepe :)
    ja sam sky diver, volimo prostranstvo plavo :):)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top