Zvuxna halucinacija prilikom budjenja

Mickey Mouse020

Početnik
Poruka
49
Je li vam se nekad desilo da imate zvucnu halucinaciju prilikom budjenja?

Nikad mi se ovo nije desilo, ali jutros kao da sam cuo da telefon zvoni i to me zapravo probudilo, ali posle kad sam pitao moje, kazu da nije zvonio telefon. Sad, ne znam, mozda sam ja i bio u nekom polu-snu pa da sam sanjao da zvoni telefon, a moguce je i da mi se samo ucinilo (ali nije bilo samo jedno zvono nego dva).

Jel vam se desavalo nekad ovo i da li je ovo, generalno, razlog za brigu?

Hvala unapred.

Pa dešava se...

Neko tresne nešto po stanu usred noći ili komšinica nešto zavrišti
ja se ujtru trgnem pitam ko vrišti ... to je zaostala info

Pa ima i ono kad sanjaš da sanjaš pa počneš svima da mater po spisku jer je san tvoj
al da sanjaš kako si se probudio iz duplog sna jes' zajebano - probudiš se u goloj vodi
Ne bih ja ni provalio da sam ostao u snu "iznad" ali nema šanse da je Djilas na Bulevaru posadio Mario Bros biljke koje bacaju plamene kugle. Prvo sam počeo da psujem majku lopovsku jer šta koj moj ima da se izgradjuje izgradjeni Beograd pored ostalih zatucanih regija i intelektualno i infrastrukturno odakle dolaze mnogi na fakultet u BG da prošire pamet, ali Mario Bros biljke koje bacaju kugle... odmah sam shvatio da nešto nije u redu...
Jedva sam se probudio... Znam da je žuto govedo zasadilo platane a ne...
130px-PiranhaPlantDS.png

Može da se sanja i pokojnika baš kao da je tu i njegove reči ostaju u gavi kad se probudimo

Čuo sam da i HAARP ovo ume da proizvede

Glasajte patriotske stranke na izborima, o Srbiji je reč!

Poslednja izmena:
Je li vam se nekad desilo da imate zvucnu halucinaciju prilikom budjenja?

Nikad mi se ovo nije desilo, ali jutros kao da sam cuo da telefon zvoni i to me zapravo probudilo, ali posle kad sam pitao moje, kazu da nije zvonio telefon. Sad, ne znam, mozda sam ja i bio u nekom polu-snu pa da sam sanjao da zvoni telefon, a moguce je i da mi se samo ucinilo (ali nije bilo samo jedno zvono nego dva).

Jel vam se desavalo nekad ovo i da li je ovo, generalno, razlog za brigu?

Hvala unapred.

Verovatno si to sanjao u snu ali se ne secas sna i mislis da te je to probudilo, ali se san naujverovatnije zavrsio tada i onda si se probudio ubedjen da telefon u realu zvoni.

Nije ovo opasno, obzirom da si spavao, ali ako pocnes da cujes zvuke razne dok si budan, onda malo isprati sebe, pa ako se ponavlja sablon onda kod lekara opste prakse pa vidi da li ima smisla za dalje upucivanje kod psihijatra.

Najverovatnije ti se nikada nece desiti, a i to sto se desilo je najverovatnije prirodna stvar povezana sa snom a nikakav uvod u psihozu, tako da ne brini uopste.

Back