bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kada se slusa koncert tada je bucno, secam se posle koncerta motorhead-a su mi zujale usi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,ali opet nisi non stop uz pojacala,slikas iz vise uglova.Za toliko nece smetati.ja volim da fotografišem tako da sam često bio BAŠ blizu
Na otvorenom,ili zatvorenom prostoru.Hoce malo da zapara usi onda kada zacvili gitara.Onaj piskav ton je veoma glasan.Inace na otvorenom je super.Kada se slusa koncert tada je bucno, secam se posle koncerta motorhead-a su mi zujale usi.
smeta i za par sekundi. TO je nepodnošljivoDobro,ali opet nisi non stop uz pojacala,slikas iz vise uglova.Za toliko nece smetati.
Nisu svi koncerti takvi da ide krv iz usijuNa otvorenom,ili zatvorenom prostoru.Hoce malo da zapara usi onda kada zacvili gitara.Onaj piskav ton je veoma glasan.Inace na otvorenom je super.
Primetio sam to na sebi,jer cesto slusam muziku na kompu sa slusalicama,da ne bi smetao ukucanima,ali ne preglasno.medjutim kada me zena pozove,a ja se nesvesno derem na nju,dok mi ona ne pokaze da skinem slusalice.Postoji miskoncepcija o slušanju muzike preko zlušalica i mnogi kažu da i nije tako glasno.
Medjutim, nivo buke iz slušalica mogu biti glasni i do 139 decibela, daleko više od preporučenog opsega svakodnevne izloženosti zvuku, koji iznosi 60 do 85 decibela. A prosečan nivo buke iz slušalica, sa maksimalno pojačanom jačinom zvuka je 94 do 110 decibela. Za kontekst, 60 decibela je otprilike jačina prosečnog razgovora, a 130 decibela je nivo buke rok koncerta.
Pa, jeste kada si blizu pojacala.smeta i za par sekundi. TO je nepodnošljivo
kad počneš čuješ Šopena javiš se doktoruKad je skroz tišina, čujem tiho zujanje u ušima.
imao sam akvarijum85 decibela se smatra maksimalnom jačinom pri kojoj možeš da slušate zvuk osam sati bez oštećenja sluha. Dakle, ako bi slušao muziku sa slušalica osam sati dnevno, slušanje glasnije od 85 decibela može izazvati trajno oštećenje ušiju.
Nažalost, odnos između decibela i vremena nije linearan. Za svaka tri decibela, bezbedno vreme izlaganja se prepolovi, prema CDC-u. Sa 88 decibela, možeš bezbedno da slušaš samo četiri sata; na 91 decibel, samo dva sata.
Njemu je super.. Izdrogiran je za sve pare... I ubiće nekog autom...Kada idem putem i cujem basove,a ne cujem auto.Zamisli kako je njemu unutar.
Njemu je super.. Izdrogiran je za sve pare... I ubiće nekog autom...