- Poruka
- 95.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije loše. Rangirani su kao 60W ukupne snage što je veoma solidno za kompjuterske zvučnike
Dovoljna jačina da se komšiji tresu prozori?nije loše. Rangirani su kao 60W ukupne snage što je veoma solidno za kompjuterske zvučnike
ne da se tresu, ali će da čuje sigurnoDovoljna jačina da se komšiji tresu prozori?
Hmm...piše 2x15W plus 30W subwoofer. Prvo, upitno je na koju snagu se odnose. Sinus, muzička... A drugo, bilo koja vrsta snage da je u pitanju ovo je dosta slabo. Woofer hoće udarati, ali da li će komšije čuti, to je već pitanje.nije loše. Rangirani su kao 60W ukupne snage što je veoma solidno za kompjuterske zvučnike
2x60W sinusne snage bi bilo i više nego dovoljno. Bar kad je u pitanju HIFI. Za kompjuterske zvučnike je pitanje. Najbolje kad bi mogla da probaš negde.Znači 60W je dovoljno?
Како те служе ? Имаш ли неку препоруку за буџетске а добре звучнике ?btw, ja slušam trenutno Energy 22 koji je prvobitno napravljen kao broadcast monitor
ne da nije naporan nego mi je prvih dana bilo žao da spavam, hteo sam samo da slušam i slušam i slušam, glasno i po ceo dan
eno su u ostavi, zamenio sam ih novijim modelomКако те служе ? Имаш ли неку препоруку за буџетске а добре звучнике ?
Па немам појма, знаш како се каже - најбољи однос уложено-добијено, не желим да пукнем неке превелике паре. Битно ми је да буде леп звук, јачина ме не интересује, само да не дисторзирају при појачавању. Имам и неки стари вуфер ако зафали басова.eno su u ostavi, zamenio sam ih novijim modelom
koliki budžet?
https://novi.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/jbl-lx-300/oglas/143748963?filterId=2928928011Па немам појма, знаш како се каже - најбољи однос уложено-добијено, не желим да пукнем неке превелике паре. Битно ми је да буде леп звук, јачина ме не интересује, само да не дисторзирају при појачавању. Имам и неки стари вуфер ако зафали басова.
zato što ih imam i znam kakvi suСамо ми још објасни зашто баш ови
to je električni otpor zvučnikaшта значи 4 ома
Moрам да проверим на појачалу. Хвала.to je električni otpor zvučnika
pojačalo koje imaš mora da bude sposobno da radi sa zvučnicima tog otpora