zvucite sirokoumno...

roberta:
drea:
Pa prvo sjedi i razmisli da li je on tebi vjeran.Ako jeste strpi se,izdrzaces.Ali ako nije onda nadji i ti sa strane.Jer razmisli,ti njemu vjerna mjesecima i mucis se a on druge krese..Neznam vasu situaciju,mozda lupam gluposti ali provjeri da li i on "izdrzaje".Pa ces onda sama znati kako dalje
Situacija je stvarno,ne mogu vjerovat,čovjek možda još nije ni otišo´a noj već fali.
Pa neće preživjet sigurno,oće neko da se kladi?
dam petaka!
da nece :lol:

roberta:
drea:
Pa prvo sjedi i razmisli da li je on tebi vjeran.Ako jeste strpi se,izdrzaces.Ali ako nije onda nadji i ti sa strane.Jer razmisli,ti njemu vjerna mjesecima i mucis se a on druge krese..Neznam vasu situaciju,mozda lupam gluposti ali provjeri da li i on "izdrzaje".Pa ces onda sama znati kako dalje
Situacija je stvarno,ne mogu vjerovat,čovjek možda još nije ni otišo´a noj već fali.

Evo ja se kladim da oce :roll:

drea:
roberta:
drea:

Evo ja se kladim da oce :roll:
Ma ona je več našla zamjenu,od frke šta če bit ako bude. :roll:

november child...vidjeces da ce se vremenom sve rijesiti...znas, ja mrzim ljude koji mi (naravno, kad sam najuznemirenija) kazu, "ma sve ce biti ok" ali, vidjeces, vremenom ces vidjeti da ces nekako sama otkriti nacine da se smiris, zadovoljis, da sa njim uspostavis jos nekakvu vezu, za koju nisi imala pojma da moze da se rodi. Ja sam imala situaciju, da sam 2 godine bila razdvojena od onog koga volim...znas, nekad je telefon cudo, internet, ma, ne mora da se vidite....vidjeces kako ce masta da proradi...vjeruj mi, sve ce stvarno da bude ok.
Sorry ako sam malo konfuzno zvucala, nadam se da sam koliko-toliko "pomogla" i da si moju poentu shvatila...
One koje laprdaju o nemam pojma cemu, stvarima koje nemaju veze sa tvojom temom i pitanjem....ma, ne da mi se ni tipkati.....

mammy:
november child...vidjeces da ce se vremenom sve rijesiti...znas, ja mrzim ljude koji mi (naravno, kad sam najuznemirenija) kazu, "ma sve ce biti ok" ali, vidjeces, vremenom ces vidjeti da ces nekako sama otkriti nacine da se smiris, zadovoljis, da sa njim uspostavis jos nekakvu vezu, za koju nisi imala pojma da moze da se rodi. Ja sam imala situaciju, da sam 2 godine bila razdvojena od onog koga volim...znas, nekad je telefon cudo, internet, ma, ne mora da se vidite....vidjeces kako ce masta da proradi...vjeruj mi, sve ce stvarno da bude ok.
Sorry ako sam malo konfuzno zvucala, nadam se da sam koliko-toliko "pomogla" i da si moju poentu shvatila...
One koje laprdaju o nemam pojma cemu, stvarima koje nemaju veze sa tvojom temom i pitanjem....ma, ne da mi se ni tipkati.....
thanx.. nadala sam se nekome sa slicnim iskustvom.. znas onaj osecaj da nikada nikome nije bilo onako kako je tebi sada..?

meni je josh gore ja sam nekako konfliktna sama sa sobom znash li ti kako je to? :( ne znam sta sam htela da kazem eto vidish!!!! :(
e da ali ne mrzim samo mladje mrzim sve sad se pravim kao da ne :( ali nisam sama samo zbog njih nego shto jedem

november child:
Citav sat se setam od teme do teme na ovom vasem forumu... Evo pitanja za iskusnije u iskusenjima...Kako da devojka, extremno razmazena po krevetskim pitanjima, prezivi nekoliko meseci razdvojenosti od onoga koga voli?

Moja drugarica i njen dečko su dogovorili sledeće kad je on odlazio u vojsku (1 god).
On je u saglasnost sa njom odobrio džukca , čuvara , i jeba.ča i džukac je jako posesivno čuvao, a i slatko mu bilo , pa ništa nije "preteklo".

Kad se dečkić vratio iz vojske , uzeli se, i sada su zajedno....
Nekonvencionalno , ali oni su tako rešili svoj problem, jer ona NIJE IMALO ŠANSE DA SE UZDRŽI 6 MESECI, ma koliko ga voli....takva je , punih pluća i vatrenih nogu.....

Back