zvocanje

Ja ne zvocam, nit volem da mi neko zvoca..tolerantna sam za mnoge stvari..zvocam samo u slucaju da partner ne zeli da razgovara...posto sam tip osobe koja voli da resava problem cim se pojavi..i ako neko nije spreman za cit cet, ja sizim.....:rtfm: i tad zvocam nasamo u 4i zida da probijam zidove a ne samo glavu....

pa ti si ona koja se poželeti treba...

sta mislite o zvocanju partneru ali u javnosti, pred njegoviom, vasim ili zajednickim prijateljima?

da se razumemo zvocanje je sastavni deo medjuljutskog odnosa:lol: al ne mora bas na vakom mestu

u poslednje vreme primecujem dosta parova koji jedni drugami zvocaju u javnosti i moram vam reci em izgleda ruzno i nekulturnu em kasnije snose posledice

za svaki slucaj:
zvocanje = kritikovanje...i sl

(ovo mnogo cesce rade zenski primerci vrste homo sapiens :mrgreen:)

ako je tema bila, sto kaze drug zazi, bas me briga :mrgreen:
zvocamo u javnosti samo iz zezanja i zacikavanja i to samo pred bliskim ljudima, i vrlo je ocigledno da je zezanje
inace, ponekad mislim kako je jedina stvar oko koje se slazemo upravo stav da se nikada ne treba svadjati u javnosti i pred nekim drugim

U principu krajnosti ne volim...nisam imala priliku da neko zvoca dok smo u drushtvu [od prijatelja i njihovih jacih/ljepshih polovina],ja ako bash,bash prigusti uputim samo jedan znacajan pogled co'eku,da zna da je zgrijeshio i to je to...ali opet,jeste da bash i nije vezano za temu ne volim nikakve pretjerane izlive bilo kakvih emocija,ceshce sam u neugodnoj situaciji sa prijateljima kad krenu da se lizu k'o krave od silne ljubavi...opet krajnost...i opet fuj...

sta mislite o zvocanju partneru ali u javnosti, pred njegoviom, vasim ili zajednickim prijateljima?

da se razumemo zvocanje je sastavni deo medjuljutskog odnosa:lol: al ne mora bas na vakom mestu

u poslednje vreme primecujem dosta parova koji jedni drugami zvocaju u javnosti i moram vam reci em izgleda ruzno i nekulturnu em kasnije snose posledice

za svaki slucaj:
zvocanje = kritikovanje...i sl

(ovo mnogo cesce rade zenski primerci vrste homo sapiens :mrgreen:)

ako je tema bila, sto kaze drug zazi, bas me briga :mrgreen:

......nervira me ali sam sva srecan uvek spreman za odgovor ili ponekad za pametno precutkivanje dok se ne vratimo

zvocanje nije isto sto i kritikovanje. zvocanje je uglavnom bespredmetno i zene su odlicne u toj disciplini.
ja ne zvocam. ja najcesce planem u trenutku. iznenadim i samu sebe. padne mi roletna, puknem i to je to. ali uvek imam dobar razlog:)
a ne, u javnosti i pred drustvom ne. niti bih volela da on meni nesto kenjnja pred drustvom. ne radim to ni ja. bezveze je.

Back