Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.023
podrzavam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam dobacuju na ulici i da li to smatrate nekom vrstom seksualnog uznemiravanja?
Da li vam dobacuju na ulici i da li to smatrate nekom vrstom seksualnog uznemiravanja?
dok sam bila mladja cesto.nije mi to ni malo smetalo,niti mi je godilo.jednostavno nisam reagovala na to.
sad retko,ako bas naidjem na nekog babojebca
i da...ne zviždim za ribama...a tek dobacivanje nikad nisam praktikovao...to mi je suviše prostački...misim ne kaem da sam mnogo fin i sa nekim manirima, ali to mi je već previše
eventualno se okrenem, al mora da bude neam pojma - ekstra mega dobra riba da bi se okrenuo...
pa sad extraaaa riba
Ретко ми добацују, чешће свирну из аута, али не смета ми то. Један је мјауко![]()
ortak ti je čobanStojim ja ispred jednog kafica pre par dana sa jednim indijancem i izlazi neke dve klinke iz lokala.I on pocne "jooooj,brateee,vidi kolike sise mala ima!Uh,seceru sta bih ti samo radio" itd,itd,ali onako prilicno glasno da ona moze da ga cuje.A one se okretose i pogledase u nas u fazonu "Bezi,ovi imaju kasikaru!"
Sve sto sam u tom trenutku zeleo je da se ispred mene otvori neka rupa i da u nju uskocim!Ja licno to nikada nisam radio jer mi je to skroz prostacki i nekulturno.A i stvara kontra efekat.Bar ja tako mislim.
![]()
a zasto je nesto za muskarca kompliment a isto to za zenu zlostavljanje,nemojte pos o emancipaciji i ravnopravnosti
ortak ti je čoban