Zvizdanje i dobacivanje na ulici

i da...ne zviždim za ribama...a tek dobacivanje nikad nisam praktikovao...to mi je suviše prostački...misim ne kaem da sam mnogo fin i sa nekim manirima, ali to mi je već previše
eventualno se okrenem, al mora da bude neam pojma - ekstra mega dobra riba da bi se okrenuo...

Stojim ja ispred jednog kafica pre par dana sa jednim indijancem i izlazi neke dve klinke iz lokala.I on pocne "jooooj,brateee,vidi kolike sise mala ima!Uh,seceru sta bih ti samo radio" itd,itd,ali onako prilicno glasno da ona moze da ga cuje.A one se okretose i pogledase u nas u fazonu "Bezi,ovi imaju kasikaru!"
Sve sto sam u tom trenutku zeleo je da se ispred mene otvori neka rupa i da u nju uskocim!Ja licno to nikada nisam radio jer mi je to skroz prostacki i nekulturno.A i stvara kontra efekat.Bar ja tako mislim.

Ретко ми добацују, чешће свирну из аута, али не смета ми то. Један је мјауко :zcepanje:

:lol:

Stojim ja ispred jednog kafica pre par dana sa jednim indijancem i izlazi neke dve klinke iz lokala.I on pocne "jooooj,brateee,vidi kolike sise mala ima!Uh,seceru sta bih ti samo radio" itd,itd,ali onako prilicno glasno da ona moze da ga cuje.A one se okretose i pogledase u nas u fazonu "Bezi,ovi imaju kasikaru!"
Sve sto sam u tom trenutku zeleo je da se ispred mene otvori neka rupa i da u nju uskocim!Ja licno to nikada nisam radio jer mi je to skroz prostacki i nekulturno.A i stvara kontra efekat.Bar ja tako mislim.

:lol:
ortak ti je čoban

a zasto je nesto za muskarca kompliment a isto to za zenu zlostavljanje,nemojte pos o emancipaciji i ravnopravnosti

Ja to bas i ne bih shvatio kao neki ompliment.Mislim da neka arlauce zamnom ili da mi dobacuje neke prostote na ulici.Odmah bih pomislio da je ili drogirana ili prirodno poremecena.Isto je i sa muskarcima.Ti koji dobacuju zenama na ulici su toliko ocajni da ni sami to vise nemogu da zadrze za sebe.
Mada,ja takve muskarce ravnjam sa onim curkama koje se iskupe na aerodromu kada dodju tako neke strane poznate face tipa glumac,sportista,pevac...i vriste,skice i cice kao poremecene i prate ih u stopu dok su u zemlji i sve vreme vriste,skice i cice....Krave!

ortak ti je čoban

I nije mi ortak nego kolega.Ma papan najveci.

Back