- Poruka
- 41.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko fali u Zvezdi?
Ne mogu da ih smislim, 90tih sam uvek navijao kad su igrali sa strancima sem protiv Partizana.Samo da cigani dobiju po pičci
A sad ne možeš da ih smisliš ... kakva kontradiktornost ...Ne mogu da ih smislim, 90tih sam uvek navijao kad su igrali sa strancima sem protiv Partizana.
Ne mogu a znas zbog cega, zbog politike.A sad ne možeš da ih smisliš ... kakva kontradiktornost ...
Kad ode ovo ***** od predsednika,kad padne ovo zlo,pa celo rukovodstvo zvezde će završiti u zatvoru.Ne mogu a znas zbog cega, zbog politike.
Veliki pehNemanja Nedović neće igrati protiv Bajerna iz Minhena.
Ne pravdam se nego samo mu dajem korektan odgovor i logican naravno.Ti našao ciganu provokatoru da se pravdaš.
Kad ode ovo ***** od predsednika,kad padne ovo zlo,pa celo rukovodstvo zvezde će završiti u zatvoru.
Ah .. sport i politika ...Ne mogu a znas zbog cega, zbog politike.
Videćemo večeras koliko nedostajeVeliki peh
Ali kad igraju protiv svaba....A sad ne možeš da ih smisliš ... kakva kontradiktornost ...
Болонбој и не знам ко још вероватно НедовићKo fali u Zvezdi?
nazalostAh .. sport i politika ...
Ne pravi se naivan.Ah .. sport i politika ...
On je najbolji. Uz petruseva. Ma i bolji.Videćemo večeras koliko nedostaje
Za Bolonboja sam i zaboravio koliko ga već nemaБолонбој и не знам ко још вероватно Недовић
Dobro kapetane, razumem te ... nema potrebe da se ide van teme i da se opet na svakoj zvezdaškoj temi ulazi u neke uvrede .. ajde da pogledamo utakmicu i da vidimo šta će se desitiNe pravi se naivan.
Ogadili ste se i čestitim ciganima kojih naravno ima
како кад игра променљиво, зна да одигра одлично али и да све упропастиOn je najbolji. Uz petruseva. Ma i bolji.