Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:sad: Kako si znao?
To sad ljubomora govori iz nas :twisted: :lol:
Nego nismo dobili odgovor zašto ste stavili loptu za vaterpolo na čestitku?

Znas zasto?Zato sto je vaterpolo sport...I neces da mi verujes,ali zvezda ima i vaterpolo sekciju u klubu...Posto je partizan los u sahu,pretpostavljam da im je zabranjeno da stave figuru kraljice na novogodisnjoj cestitci...

Srecna nova svima

Zelim mojoj Zvezdi da ostane dominantna sportska institucija na ovim prostorima! Jos jdna pobeda i titula, i opet ti si prva postala...

A SD Partizan zelim da nastavi svoj blagi i (ne)primetan napredak u fudbalu, rukometu i odbojci. Takodje im zelim da nastave da se kurche sa svojim kosarkasima jer ce i to uskoro stagnirati.

A sad ozbiljno, zelim VK Partizan mnogo uspeha u Evropi.

99003805590ce35664f2419cce2cee4d69280e.gif

Zelim mojoj Zvezdi da ostane dominantna sportska institucija na ovim prostorima! Jos jdna pobeda i titula, i opet ti si prva postala...

A SD Partizan zelim da nastavi svoj blagi i (ne)primetan napredak u fudbalu, rukometu i odbojci. Takodje im zelim da nastave da se kurche sa svojim kosarkasima jer ce i to uskoro stagnirati.

A sad ozbiljno, zelim VK Partizan mnogo uspeha u Evropi.

Rukomet nam je propao, ne znam zašto misliš da ijedan naš tim napreduje u rukometu :???:
Zato ćete vi da napredujete u košarci, gore od ovoga ne možete. Daj Bože da nas prijatno iznenadite u ovoj i sledećim godinama pa da i to uspete :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back