Звезда тражи повећање броја странаца у домаћем првенству

Banda rupaska. Nagomilali su tolko bezvrednih stranaca, ali oni tim muckama zaradjuju i peru opasne pare....

Plus sto ubijaju nasu djecu time i nas fudbal...

Mafijas terza poco po starom, pise saopstenja cim gubi u derbiju , i psuje ma.jku svima jer mu se mesaju u posao....

Zvezda je trenutno crna rupa naseg fudbsla i buducnosti...samo terza postoji i niko vise jel....

Tomislav Karadžić doneo svoj sud o strancima u srpskom fudbalu

Nekadašnji predsednik FSS-a govorio o strancima u srpskom fudbalu.

1570032131005.png

Dobro vam je poznato da je Crvena zvezda pokrenula inicijativu da se broj stranaca dozvoljenih u srpskom fudbalu poveća, a mišljenja u srpskom fudbalu su, makar za sada, podeljena.

Da li je to dobro ili ne, procenio je i nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić.

"Prvo, trebalo bi poštovati Statut FSS, odnosno tajming eventualnog uvećavanja broja stranaca u protokolima utakmica srpske Superlige. Drugo, razumljiva mi je potreba učesnika Lige šampiona i Lige Evrope za takvim pojačanjima, da bi mogli da se ravnopravno nose sa rivalima tamo, a tim pozitivnim rezultatima konstantno popravljaju svoj materijalan položaj. Ostali, platežno manje sposobni klubovi, trebalo bi da stave akcenat na rad s mlađim kategorijama. S tim što ni ovi „veliki“ ne bi smeli da zapostave svoju „proizvodnju“ prvotimaca", rekao je Tomislav Karadžić.

Crvena zvezda želi osam stranaca u srpskom fudbalu, Karadžić smatra da je to previše.

"Trebalo bi imati meru u svemu, pa i ovome. Osam stranaca bi vodilo u gušenje domaćih igrača, zbog čega mi se šest takvih fudbalera čini kao razumnija mera", ističe on za list "Danas".

Tomislav Karadžić doneo svoj sud o strancima u srpskom fudbalu

Nekadašnji predsednik FSS-a govorio o strancima u srpskom fudbalu.

Pogledajte prilog 598749

Dobro vam je poznato da je Crvena zvezda pokrenula inicijativu da se broj stranaca dozvoljenih u srpskom fudbalu poveća, a mišljenja u srpskom fudbalu su, makar za sada, podeljena.

Da li je to dobro ili ne, procenio je i nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić.

"Prvo, trebalo bi poštovati Statut FSS, odnosno tajming eventualnog uvećavanja broja stranaca u protokolima utakmica srpske Superlige. Drugo, razumljiva mi je potreba učesnika Lige šampiona i Lige Evrope za takvim pojačanjima, da bi mogli da se ravnopravno nose sa rivalima tamo, a tim pozitivnim rezultatima konstantno popravljaju svoj materijalan položaj. Ostali, platežno manje sposobni klubovi, trebalo bi da stave akcenat na rad s mlađim kategorijama. S tim što ni ovi „veliki“ ne bi smeli da zapostave svoju „proizvodnju“ prvotimaca", rekao je Tomislav Karadžić.

Crvena zvezda želi osam stranaca u srpskom fudbalu, Karadžić smatra da je to previše.

"Trebalo bi imati meru u svemu, pa i ovome. Osam stranaca bi vodilo u gušenje domaćih igrača, zbog čega mi se šest takvih fudbalera čini kao razumnija mera", ističe on za list "Danas".
Ne razumem..sad se pozivate na Tole lopova posto bi on bar 6 ? Cudni kriterijumi..pravi panterski

Zasto to oce terza jer na njima mlati pare!!!!

Zvezda he najpoznatija po NSGOMILAVANJU STRANACA , PROPALIH UGLAVNOM....

Nadje ih terza kako beru papaju i kivi i ponudi im 50 hiljada dolara do 100 , uz udlov da nista ne rade osim da potpisu na po miliona il milion i ostatak mu vrate odma...

KLASIKA!!!!

KOLKO SAMO PROPALIH TRANSFERA ORPLACENIH????

DJUBRE lopovsko i malo mu to jer miloje place ksko ima samo 4 u derbiju!!!

Sad jos hoce da povecaju???

Banda terzina!

ZVEZDA DIREKTNO RADI INTERESA TERZE UNISTAVA SRPSKU DECU I FUDBAL!!!

UMESTO DA NASE PRAVIMO MI ORAVIMO KRIMINAL TERZI!!!
TAJ KLUB JE POSTAO ZLO PO FUDBAL U SRBIJI!!!!

Back