Zvezda objavila prve (i najisplativije) cene karata za Ligu šampiona

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.280
Dok čekamo pojedinačne ulaznice i cene paketa za Ligu šampiona, Crvena zvezda je objavila koliko će navijače koštati tzv. "Premijum" sezonska karta.

1725515354872.png

Ona uključuje ulaz na sve domaće utakmice u tri takmičenja u kojima se crveno-beli nadmeću (Ligi šampiona, Kup Srbije i Superliga Srbije).

Oni koji je budu naručili onlajn dobiće i 1.000 dinara popusta, dok je obnova moguća samo na blagajni.

Cene "Premijum" sezonskih ulaznica:

Sever: obnova 10.500 dinara, nova 11.900 (onlajn), nova 12.900 (blagajna), junior 7.500

Istok: obnova 16.500 dinara, nova 17.900 (onlajn), nova 18.900 (blagajna), junior 13.500

Zapad: obnova 20.500 dinara, nova 21.900 (onlajn), 22.900 (blagajna), junior 17.500

Tribina "Siniša Mihajlović": obnova 34.000 dinara, nova 55.000 (onlajn), nova 56.000 (blagajna), junior 30.000

https://www.b92.net/sport/fudbal/ev...isplativije-cene-karata-za-ligu-sampiona/vest

....................

Sasvim korektne cene s obzirom da pričamo o Ligi Šampiona ...

recimo da navijam za Zvezdu..
išao bih naravno na istok jer me je sramota da budem na severnoj tribini gde se skuplja SNS krdo koje podržava ******og psihopatu u rasturanju Srbije, izdaji Kosova i koje nema ništa protiv iskopavanja litijuma tj trovanja odnosno ubijanja Srbije
e sad istočna tribina je 18 000 din
za 4 evropske utakmice na koje bi išao plus derbi to je 3 600 din po utakmici.. sigurno neću da gledam Surdulicu, IMT i Tekstilac..
pa ok..neka realna cena jbg..nije puno
uzeo bih verovatno

Ajd idemo onda zajedno i da obučemo i jedan i drugi Zvezdin dres, može ? :)

S obzirom koliko ništa uraditi tamo neće, puno je.
Nije toliko ni stvar da li će nešto uraditi. Koliko toga da realno ako računaš derbi i Evropu imaš 6 jakih utakmica u sezoni. Odnosno utakmica koje će biti zanimljive svima. I onda je recimo tih 150 evra za istok puno. I da se ovim ugađa razmaženim Beograđanima.

Nije toliko ni stvar da li će nešto uraditi. Koliko toga da realno ako računaš derbi i Evropu imaš 6 jakih utakmica u sezoni. Odnosno utakmica koje će biti zanimljive svima. I onda je recimo tih 150 evra za istok puno. I da se ovim ugađa razmaženim Beograđanima.

Pa, dobro, za celu sezonu 150 evra i nije puno, kad razložiš koliko bi te koštala prosečna karta...

To što je u Srbiji plata po 600 evra je drugi problem.

Nekome ko je iz BG i nije. Problem je što ja iz unutrašnjosti mogu doći na možda pola utakmica. Neko ni na toliko.

Meni je i suludo da neko kupi sezonsku, a tipa živi u Nišu ili Republici Srpskoj, tako negde... Mislim, u startu znaš da nećeš ići na sve. Onda sačekaj i kupi konkretnu kartu koja te zanima za tih par utakmica i to je to.

Uvek volim kad se objave ove cene karata, da vidim koliko štedim neodlaskom na tribine.
Realno... Pazi, ono što imaš i na tv-u platiš da stojiš u uslovima napolju sa drugima koji ti smrde tu pored, gaze te, vijaš parking, taksi... Ne vidim jedan razlog za platiti tako nešto.

Još i da je neki fudbal, pa i ajde..
Vas dvoje je i bolje što ne dolazite kao pozeri kojima smeta ko stoji pored njega ili da li se prenosi na tv-u.

Nekome ko je iz BG i nije. Problem je što ja iz unutrašnjosti mogu doći na možda pola utakmica. Neko ni na toliko.
Grešiš,upravo suprotno se dešava.
Problem je uvek beograđanima a onima iz unutrašnjosti nije.
Ali kada kažem "problem" ne mislim na novac već koliko su lenji a ovi iz unutrašnjosti kada reše da dođu to je kraj,nema više premišljanja.

Grešiš,upravo suprotno se dešava.
Problem je uvek beograđanima a onima iz unutrašnjosti nije.
Ali kada kažem "problem" ne mislim na novac već koliko su lenji a ovi iz unutrašnjosti kada reše da dođu to je kraj,nema više premišljanja.

"Rđavom qrcu i dlake smetaju".
Samo za LŠ 4 utakmice kući (Benfika,Barsa,PSV,Štutgart) pa ti podeli da li je mnogo.
Za ostalo i neću da komentarišem jer ovde ljudi se zažele fudbala,atmosfere samo kada dolaze fudbalski velikani u Bg.
Problem je sljedeći. Ako izuzmemo derbi i možda Vojvodinu na svim ostalim utakmicama je jedno 80% publike iz unutrašnjosti i RS i CG. Jer razmažene Beograđane npr Javor ne interesuje. E kad dođu Barselona, Siti, PSG Beograđani pokupuju 90% ulaznica i ostali izvise.

Back