"Zversko prebijanje u Novom Sadu rukopis je Andreja Vučića, ministra Stefanovića i Rebića" (VIDEO)

Ajde malo da to izanaliziramo.

Sve se vrti oko Maxbeta. Maxbet je udbaškomafijaška priča.

Tamo se ne ulazi slučajno, a ni ne izlazi slučajno.

I sada je ovaj magarac rešio da se osveti nekome tako što će da mu izlomi brata od strica. I ne samo on, nego još par njih sa njime.

Ono zašto nije izlomio toga koji ga je otpustio? Očigledno je znao gde da ga nađe.

Ako je ovaj veći moodonja, onda se taj Kontić ovim što je uradio samo još gore zahebao.

Dakle, sve je sumnjivo, pa i to da li je taj što je premlaćen ovaj iz ovog članka.

Ništa ovde nije slučajno. Ni to što se sve vrti oko Maxbeta, ni to što je policija vrtela prstiće dok snimak nije pušten u javnost, ni to što je taj snimak "obezbedio" onaj udbaš Parović...biće ovde još dimnih zavesa.

pošaljite ga k nama u kutiji s naznakom da je paket lomljiv, a na kutiju napišite da je,be,te svim hrvatima mater ustašku, neka krajnje odredište bude gospić, da otklonite sumnju o bezbednom postupanju sa paketom....

To ti nije loša ideja, neke koristi i od vas da bude.

Gospić ima prugu, mi bi to mogli da šaljemo vozom, na kontejnere, malo je paket...

Da, baš životinja.
Aj što ga nokautiro nego posle tako onesvešćenom da mu lomi ruke ... zver - psihopata.
Opasan po ljude ... zatvoriti na duže vreme.

Ja ne znam da se bijem kao ovaj monstrum. Ovaj zahvat potice iz vestine rvanja. Onako onesvescenog udarati i lomiti coveka moze samo bolestan um. A oni junaci sto ga sutiraju dok ga ovaj drzi su veliki bednici.

Ali zato retko masim na strelistu u mom klubu.
Da meni neko napravi ovako nesto odrobijao bi ga kad tad.

milorad_susnjic_1018x940

Za ovog bolje śto je uhlebljeni pandur nego neki razbojnik....
Pogledajte ove škiljave oči, ovu lubanju....možete je udarati, udarati, udarati....

Znao sam da ce Vucic da se obrati na konferenciji za stampu povodom ovog slucaja ispred kladionice cisto da on da presudu, ali sam znao i da ce da se beci i da se pravda jagnje nevino da on i familija mu nije nista kriva za dogadjaje koji se desavaju..

I bi tako ....Prekljuce prvo , a onda juce ili danas, zaboravih , uhvatih okom kako deset puta ponavlja na TV hajde nadjite mi njivu u vojvodini koja je u vlasnistvu mog brata Andjela, pardon Andreja.......autocorrect na telefonu , srpska varijanta recnika...

Kad bi vi znali koliko ja mrzim to sto neko hvata ostrice i krivine i ovu drugu varijantu kad dodje i svidi mu se tvoje i onda baci shape na to....
Ovo prvo je kao dobar dan srpskom naruda danas jer je overeni i douceni oportunista , neverovatno kako blago i radnostno gleda na bilo kakvu opciju koriscenja ostrice, npr odlicno sto otvore konkurs za nabavku poljoprivrednih masina koji traje mesec dana, i to sad kad je zavrsena zetva pa onda ima para pa moze da se kupi masina, odlicno se pogodilo , zabole njih dupe za onog ko planira celu godinu nego prednost na strani onih koji ama bas nista ne razmisljaju osim kako da se uvale na tudji racun...
Zato isto to samo za stocare uopste ne pali, jer stocari to sto ce im isplatiti po prodaji tovnog junca 20.000 dinara, uopste ne gledaju kao pomoc, jer proletos i prosle godine cena teladi je bila visoka, trenutno postoje veliki viskovi juneceg mesa u Srbiji , a i povecavaju se Tennisovski transportom nasih klanicara...
Tako da stocari vide tu veliku pomoc samo velikim proizvodjacima koji ionako imaju neke druge ugovorene sisteme..

Ali zabole qujac ostale, ako su se ovi sto su kupili masine usrecili...
A da , naravno opet je , koja to godina u nizu , pomoc za zasade novih vinograda....znaci tu ne omasuju, a za ostale vocke, svake neparne ili trece godine...

U prevodu mesetarenje se jedino isplati, svako drugo racionalno ulaganje je bezveze..
Isto vazi i za nacionalni karakter...ili nacionalni interes...
Evo ko hoce moze da grebe koliko hoce ali nece dobiti upliv u najisplativija gradjevinska ulaganja...samo tamo gde se odvrne slavina, nema tamo gde ti vidis da hoce biti ali neki tamo kazu , ne jos, mora da se ceka...

Back