Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Pise lepo da ce u zadnja vremena zlima biti puna usta mira a njihova dela bice paklena, pustos, ratovi, razaranja. Epa to vreme zla je doslo.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj Grofe,pucati iz svih oruzja bas samo na G.Obamu.Ne branim nikoga.Boze sacuvaj.Ali nemoj reci,da je onaj mali covek iz Moskve,bas neki dobricina.
Svako ko se aktivno bavi politikom,taj je "prodao dusu djavolu". Moja pokojna baka,imala je obicaj da kaze:"Sacuvaj me Boze lopova,i muskaraca malih rastom.
Pogledaj malo unazad,u istoriju.Ko je sve bio mali rastom,a mnoga zla pocinio.......Napoleon,Lenjin,Hitler,Staljin,Milosevic,Broz,Putin....itd.itd..........
A, sad....
Pa nije , baš, komarac !
Da si, bar, insinuirao na zunzaru ?
Pa, ajde - de !
Obama je to, ba....
Nisam rekao još nešto, a veoma je važno u sklopu
istine o stradalništvu.
Znaš li, Lorde, da je Rusa u ww2 izginulo 26 miliona ?
To je daleko najveće stradanje na Planeti.
Drugo, nas su zasipali strelama "milosrdnog anđela" od koga,
već se statistika ispoljava, ima 10 puta više bolesnika od kancera, nego ikada ?
Proći ćemo gore od Japanaca.
Na hiljade narednih godina kosiće nas smrt od radijacije, skraćivati životni vek,
dok se potpuno ne istrebimo....
Koju blagost i razumevanje mogu kurvini sinovi očekivati od naroda na koji
su sručili toliko zla....!?
Nemoj Grofe,pucati iz svih oruzja bas samo na G.Obamu.Ne branim nikoga.Boze sacuvaj.Ali nemoj reci,da je onaj mali covek iz Moskve,bas neki dobricina.
Svako ko se aktivno bavi politikom,taj je "prodao dusu djavolu". Moja pokojna baka,imala je obicaj da kaze:"Sacuvaj me Boze lopova,i muskaraca malih rastom.
Pogledaj malo unazad,u istoriju.Ko je sve bio mali rastom,a mnoga zla pocinio.......Napoleon,Lenjin,Hitler,Staljin,Milosevic,Broz,Putin....itd.itd..........
Coece sto trazis curu, da si ti ziveo pre hiljadu godina pa uporedio ovo sada, video bi da zivis u boljem dobu nego onda, jer imas manje ratova i daleko manje razaranja osim nekih gradjanskih ratova u Ukrajini, Siriji, Iraku. Prvo malo prelistaj istoriji pa vidi kako su se ljudi nekad klali ko stoka na svakom koraku, dok je danas taj korak nesto duzi, iznosi Ukrajina pa par hiljada metara i op Sirija.
Tako da ne prdii.
Šta znači "najviše" bez neke dokazane brojke?najvise je izginulo ljudske vrste od inkvizicije i komunizma.
Pa ti vidi sad, da li je to teorija zavere,![]()
Šta znači "najviše" bez neke dokazane brojke?
26 miliona za kratko vreme i zbog istog uzroka!
Inkvizicija i komunizam nisu bili ni blizu jedno drugom, i svakako se moraju posebno razmatrati.