Somlix
Obećava
- Poruka
- 86
Od čega može da dolazi ovo zveckanje? ne čuje se uvek,samo kad se upali i krene da se zagreva i posle stane...
2.0FSI
2.0FSI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može biti na više mesta kao posledica vibracija motora. One su uzrok, jer se smanje kad se motor ugreje i zato lupkanje tad prestaje.Od čega može da dolazi ovo zveckanje? ne čuje se uvek,samo kad se upali i krene da se zagreva i posle stane...
2.0FSI
Ma ulje menjam na 5.000,ovaj problem imam dugokakvo je ulje ?
lose ulje moze izazvati zveckanje podizaca ventila
mozda je gusce nego sto mu treba , pa dok se zagreje
Sutra ću da vidimUdari malo po auspuhu verovatno ces cuti zveckanje
Da nije do katalizatora, čitao sam simptome... Oće da zvecka kad je lošovo ne bi trebalo da ima veze sa motorom
nepravilno lupa ne ide sa taktom motora
a sad zasto prestaje kad se ugreje to je pitanje
Proveri pumpu za gorivo, ona radi sa visokim pritiskomOd čega može da dolazi ovo zveckanje? ne čuje se uvek,samo kad se upali i krene da se zagreva i posle stane...
2.0FSI
Radjen veliki servis pre nedelju dana, ne dolazi zvuk gde su španeri, nego gde je lanac.Kad si menjao spaner pk kaisa?
ISto se i kod moje cerke na autu culo nesto kad se upali hladan i to sa strane gde je razvod. Posto je bio uradjen veliki servis pre par hiljada pomislio sam na alternator ili spaner pk kaisa i na kraju je tako i bilo da se cuo spaner pk kaisa koji sam uzeo kao i nov kais da ne bi razmisljao o tome.
E sad vidim da pokazujes na tu stranu gde ti je izduv a moze biti da se nesto u katalozatoru otpustilo tj neka pregrada.
Uzmi neku duzu cev tipa 40-50 cm i nasloni na mesto gde mislis da se cuje pa nasloni na uvo. Tako pravi majstori odredjuju odakle zvuk dolazi.
Video,slika?Evo nadjoh na nekom forumu da kazu da se radi o zveckanju lanca koji pokrece uljnu pumpu.
Znaci treba i to proveriti.
Kakve veze pumpa goriva ima sa ovim zveckanjemProveri pumpu za gorivo, ona radi sa visokim pritiskom
Ne lupa, samo na lerukad das gas dal ubrzava lupanje ili prestaje lupanje ?
ja bi se i dalje kladio na spaner i rolerNe lupa, samo na leru
I meni to nije zveckanjeto lupa nije zveckanje kolko ja cujem
mozda nije dobro zatego kad je radio servis