Zveckanje oko motora/u motoru

Neki šuspleh obloga auspuha, izduvne grane, limići ovo ono kada se zagreje nabrekne i stane. Meni je godinu dana posle saobraćajke vibrirala ona obloga alu iznad zadnjeg lonca ali se više ne čuje. Imaš tih obloga i ispod auta pa sad... Proveri i cevčice okolo naokolo. Ja sam takve zvukove uvek ignorisao i pojavljuju se mahom na minusu ili recimo škripuljenje trakastog po kiši i vlažnom.
Tebi landara ko oluk haha pa te nervira. Ispipkaš sve te plehove.

Kad si menjao spaner pk kaisa?
ISto se i kod moje cerke na autu culo nesto kad se upali hladan i to sa strane gde je razvod. Posto je bio uradjen veliki servis pre par hiljada pomislio sam na alternator ili spaner pk kaisa i na kraju je tako i bilo da se cuo spaner pk kaisa koji sam uzeo kao i nov kais da ne bi razmisljao o tome.
E sad vidim da pokazujes na tu stranu gde ti je izduv a moze biti da se nesto u katalozatoru otpustilo tj neka pregrada.
Uzmi neku duzu cev tipa 40-50 cm i nasloni na mesto gde mislis da se cuje pa nasloni na uvo. Tako pravi majstori odredjuju odakle zvuk dolazi.

Kad si menjao spaner pk kaisa?
ISto se i kod moje cerke na autu culo nesto kad se upali hladan i to sa strane gde je razvod. Posto je bio uradjen veliki servis pre par hiljada pomislio sam na alternator ili spaner pk kaisa i na kraju je tako i bilo da se cuo spaner pk kaisa koji sam uzeo kao i nov kais da ne bi razmisljao o tome.
E sad vidim da pokazujes na tu stranu gde ti je izduv a moze biti da se nesto u katalozatoru otpustilo tj neka pregrada.
Uzmi neku duzu cev tipa 40-50 cm i nasloni na mesto gde mislis da se cuje pa nasloni na uvo. Tako pravi majstori odredjuju odakle zvuk dolazi.
Radjen veliki servis pre nedelju dana, ne dolazi zvuk gde su španeri, nego gde je lanac.
Proverim sutra, pa javim

Back