Zvao pauka, pa završio sa lisicama na rukama

Ah, te cvećare!Nikad ne opominji barabu, nego uzmi GMO ruže(one sa trnjem od 15cm) i okiti gume i dobro ih pričvrsti zakivcima.Za one koji nemaju ruže ili pare za iste(koštaju kao jedna bus plus karta), neka digitalno slikaju objekat sa sve registracijom i neka okače ovde da bi mogli bolje da razumemo problem.

nece to tako moci, da je pravde. ali ako je nema moci ce ovako dugo.

primanja smanjena, ko ih ima, predvidja se zatvaranje desetine hiljada str-ova zbog povecanja poreza na promet na osnovne prehrambene artikle, racuni rastu, info stan u beogradu kao da ima zlatnu ribicu - podize racune, grejanje za prosecan stan placam kao da grejem kucu cetiri puta vecu. u prodavnicama kradu, u maxiju umotani delikates dodatno umotavaju u foliju pa namtu foliju prodaju po 500-1000 dinara kilo.

je bem ti demikratiju u pedu. kome ovo odgovara da mi je znati? nemoguce da odgovara vecini glasaca. nisam pritiv vlade da bi se vratila jos gora prethodna. neko mora da zapocne obracun sa kriminalom. pa da uvate 10 dnevno to je za godinu dana 3660. valjda bi se opametili kao ja sto se opametim kada mi otmu desetak hiljada za radar, pa sad jedini vozim 50 a svi oko mene 70-100.

siguran sam u ovoj ideologiji bolje biti nece
sto mrzim kada mi krucijalni post padne na dno strane

Back