Zvanično: Zvezda objavila cene ulaznica za Ligu šampiona, sezoncima 50 posto popusta

Poruka
21.519
Pretprodaja kreće 9. septembra

Crvena zvezda u prodaju pušta pakete ulaznica za mečeve Lige šampiona, a posebne pogodnosti imaće vlasnici sezonoskih karata, koji će plaćati polovinu iznosa.

Iz redova srpskog šampiona objavili su da u fazi pretprodaje koja počinje u ponedeljak 9. septembra i traje do nedelje 15. septembra 2019, karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu kao i aktivni članovi kluba koji poseduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvezdice. Članovi kluba sa važećom članarinom koji nemaju novu člansku kartu mogu je besplatno dobiti u prostorijama Servisa za članstvo.

Cene karata su sledeće:

Sever: 12,000 dinara,
Jug: 12,000 dinara,
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24,000 dinara,
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara,
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara,
VIP zapad: 60,000 dinara,
VIP 1: 90,000 dinara,
VIP Galerija: 90,000 dinara.

https://www.mozzartsport.com/fudbal...gu-sampiona-sezoncima-50-posto-popusta/336410

cene prosle godine

Sever i jug – 7.500 dinara
Istok bočno – 12.000
Istok centar – 15.000
Zapad bočno – 15.000
Zapad centar – 18.000

i 50% popusta za one koji imaju sezonske karte.

cene ove godine

Sever: 12.000 dinara
Jug: 12.000 dinara
Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 24.000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30.000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30.000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36.000 dinara
VIP zapad: 60.000 dinara
VIP 1: 90.000 dinara
VIP Galerija: 90.000 dinara

i opet 50% popusta za vlasnike sezonskih karata.

istok i zapad duplo skuplji, sever i jug preko 50% skuplje..

brate..odvalise ga samo tako...

I sa tih 50% popusta opet zapad 150 evra. A pa što je previše ono je previše.
Pismo jednog Zvezdinog navijača koje je dospelo u javnost:

Цене карата које сте одредили за утакмице Лиге шампиона су више него срамотне.

УЕФА је прописала да најскупља карта за гостујуће навијаче у Лиги шампиона не може да буде скупља од 70 евра. Такође смо могли да прочитамо да ће најјефтинија карта за утакмицу Бајерна у Лиги шампиона бити 30 евра. Ваљда је непотребно да поредимо животни стандард и просечна лична примања у западној Европи и у Србији да бих дошао до сазнања да сте претерали са ценама карата.

Знам да се увек можете правдати да је велико интересовање и да ће уместо нас, правих звездаша, карте купити они којима висока цена карте не представља проблем, јер у Србији ће се вероватно наћи тих неколико хиљада гледалаца припадника вишег слоја, али онда такав клуб неће моћи да и даље носи епитет народног српског клуба, већ клуба за посебну елиту. Наравно да такви неће доћи да гледају Звезду када буде играла са Инђијом и сличним клубовима, али ако Вам је битна само зарада на великим утакмицама онда то за Вас не представља баш никакав проблем. Само немојте да се онда чудите што на такозваним малим утакмицама има само нас 3-5 хиљада до сада редовних гледалаца. Ваљда је и Вама јасно да смо најчешће долазили ми редовни звездаши са запада (углавном са сезонским картама), као и делије са севера, са том разликом што добар део тих делија са севера улази бесплатно. Тако је барем било до сада, мада ћу добро размислити да ли требам и даље да долазим на утакмице. Да појасним да имам сезонску карту за запад ВИП, али ћу добро размислити шта и како треба чинити убудуће, јер је очигледно да Ви не разумете нас праве и искрене звездаше који гледамо већину утакмица, без обзира на временске прилке и на атрактивност противника.

Да не буде забуне, слажем се да и ми требамо да дамо свој новчани допринос у развоју клуба, али да ли сви заједнички и сразмерно доприносимо томе? Ја сам своју карту увек плаћао и никада нисам ништа, осим спортских резултата, очекивао од Звезде. Да ли је тако и са Вама који управљате нашим клубом? Да ли и Ви дајете нешто Црвеној звезди или само примате од ње, кроз редовну плату, а можда и више од тога? Ја сам био на стадиону и на оној чувеној утакмици против Ференцвароша, као и у Барију, а често сам знао да одгледам све утакмице у домаћем првенству које су се играле на Маракани, иако нисам из Београда. Када сам био млађи то је обавезно био север, а сада је то углавном запад.

Ако је Ваша визија да је за клуб битна само што већа зарада од продатих карата Лиге шампиона, а да је све друго мање битно, све би то можда и било у реду да је то Ваш приватни клуб који сте ви створили својим сопственим средствима, али чини ми се да је, барем на папиру и правно гледано, ситуација ипак нешто мало другачија. ФК Црвена звезда је удружење грађана чији сам и ја члан и ваљда би руководиоци требали да раде у заједничком интересу свих нас, а пре свега у интересу наше Црвене звезде. Управо због тога сваки прави звездаш плаћа чланарину и купује сезонске и појединачне карте, како би на тај начин олакшали рад и пословање клуба. Да ли се и чланови управе понашају тако да својим личним примером и деловањем потврђују љубав и припадност клубу. Да ли су сви промашени милионски трансфери увек сплет несрећних околности или је понеко, успут, и на тим трансферима можда добро напунио своје џепове?

Прошле године сам сезонску карту за запад платио 6.000 динара, а ове године сам сезонску карту платио 8.000 динара. Сада сте тај сектор „прекрстили“ у запад ВИП, али главна разлика је у удобнијој столици. Да ли та и даље ипак само пластична столица прави толику разлику у квалитету седења да сада пакет карата кошта 60.000 динара, уместо прошлогодишњег пакета од 18.000 динара? Прошле године су противници били атрактивнији, па не видим оправдан разлог за поскупљење.

Да ли сте приметили да је КК Црвена звезда, односно Небојша Човић, одредио цену од 5.000 динара за пакет карата за 15 утакмица у Арени у Евролиги. То су најбољи европски тимови (Реал, Барселона, ЦСКА, Макаби, Фенербахче, Милан, Олимпијакос, Панатенаикос, Бајерн, итд.) по појединачној цени карте од само 330 динара. Да не би испало да хвалим Небојшу Човића, подсећам Вас да је и он пре неколико година претерао са ценама сезонских и појединачних карата у Евролиги, па је из препуне Арене морао да се врати у полупразни Пионир. Чини ми се да је из претходног периода он ипак нешто научио.

Верујем да ћете и са овим ценама напунити стадион за утакмице Лиге шампиона, али нисам сигуран да ће тај сој људи, који је спреман и у могућности да плати овако високе и непримерене цене, долазити и на обичне мале утакмице, јер већина таквих цени само новац и материјалне вредности, а код таквих људи нема места за искрену љубав према било ком клубу. Такви људи немају душу и не познају страст и љубав о којој ја не могу да им причам, јер они то не би могли да схвате. Како некоме од тих тајкуна, политичара, спонзора и њима сличнима објаснити осећај, на пример, после оних незаборавних 4:1 против Динама из Берлина. Бојим се да и већини Вас из садашње управе, који сте учествовали у формирању ових и оваквих цена карата, тај осећај није и не може бити познат.

cene prosle godine

Istok bočno – 12.000
Istok centar – 15.000
Zapad bočno – 15.000
Zapad centar – 18.000

cene ove godine

Mi sa sezonskim znali smo da će opet biti 50% popusta na paket ali šta to nama vredi što ćemo biti na stadionu ako stadion nije pun ili ti dođe (kao što je ovaj naveo u pismu) neki koji ne osećaju ljubav prema klubu a puni su para.

cene prosle godine

Istok bočno – 12.000
Istok centar – 15.000
Zapad bočno – 15.000
Zapad centar – 18.000

cene ove godine

Pa prosle godine je za te 3 tekme klub zaradio 5 miliona sto znaci da ce sad barem 7-8 miliona jer ce narod to napuniti.. Mene nervira sto ljudi ne dolaze zbog Zvezde nego zbog Salaha, Manea, Mbapea, Nejmara prosle godine a sad zbog Levandovskog i ostalih... Zato je u prvenstvu prazan stadion.

Pa prosle godine je za te 3 tekme klub zaradio 5 miliona sto znaci da ce sad barem 7-8 miliona jer ce narod to napuniti.. Mene nervira sto ljudi ne dolaze zbog Zvezde nego zbog Salaha, Manea, Mbapea, Nejmara prosle godine a sad zbog Levandovskog i ostalih... Zato je u prvenstvu prazan stadion.
Sta da gledaju sklanjalice u ping pong ligi...tu znaju sampiona...

Jak nam fudbal...

Pa niko i ne trazi 5 evra. Stvar je u tome da je 300 evra previse.
Malo sam bio sarkastican kolega, ne zameri ;)

Na zapadu je to mozda ok, ali u Srbiji to je prosecna mesecna plata.
Znam i mislim da UEFA mora da odreaguje povodom toga na neki nacin jer je nerealno traziti istu cenu za karte u Engleskoj i Srbiji jer jedan englez sigurno zaradjuje dosta vise i njemu nije tesko da odvoji toliki novac.

E sad ; ne znam da li to pravilo vec postoji pa samo Terza gleda da zaradi pare ... to vec nisam 100 posto siguran.

20190903_231033.jpg

Back