Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Da, time čak i S. Makedonija postaje delom sveta.Са изменом имена, Заев се нада што скоријем уласку у НАТО, а што би требало да исконтролише Шиптаре.
A SRJ rupom na tepihu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, time čak i S. Makedonija postaje delom sveta.Са изменом имена, Заев се нада што скоријем уласку у НАТО, а што би требало да исконтролише Шиптаре.
Путујем на југ а доспевам на север.
Страва.
ali evo iskreno da te pitam da mi kazes. sta to nama treba a da svet ima da moze da nam ponudi a da mi to nemamo?Da, time čak i S. Makedonija postaje delom sveta.
A SRJ rupom na tepihu.
Ministar Severne Makedonije Nikola Dimitrov stavio je lajk koji bi mogao da izazove diplomatski skandal, Foto: PrintscreenНије смешно, Мито.
Као што плаћамо ми у Српској и ви у Србији...
Тако ће и тамо да плати обичан свијет.
Ни лук јели, ни лук мирисали...
Башибозуци и лезилебовићи ушли у политику и све сИебали...све...
Једино ако се народ опамети...али пучина је стока грдна, рече Његош...
И није погријешио...
Ministar Severne Makedonije Nikola Dimitrov stavio je lajk koji bi mogao da izazove diplomatski skandal, Foto: Printscreen
strašno
SRBIJA ĆE GORETI U PAKLU, MI ĆEMO POBEDITI! Makedonski ministar IZAZVAO DIPLOMATSKI SKANDAL putem FEJSBUKA
Sabotaža Srbije je istorijska!
Objavljeno: 16.10.2019.
Iako je Srbija na svakom koraku pomagala Severnoj Makedoniji, koja od naše zemlje izuzetno ekonomsko zavisi, čini se da ne cene svi u Skoplju dobrosusedske odnose naših zemalja.
foto: Printscreen![]()
Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Nikola Dimitrov stavio je lajk koji bi mogao da izazove diplomatski skandal jer je na jedan komentar na njegovom privatnom FB profilu stavio znak sviđanja na komentar: ”Mi ćemo pobediti a Srbija će goreti u paklu. Sabotaža Srbije je istorijska.”
![]()
Иако Ахмети није помињао имена, албански медији у Северној Македонији наводе да ће његов кандидат за место шефа владе бити Љазим Дестани.„Време је за првог Албанца на месту премијера Северне Македоније", рекао је лидер Демократске уније за интеграције.