Званични Минск незадовољан Евроазијском унијом

Значи овај други СССР у покушају је још лошији од првог, јер ни ћелави тракториста из Минска није заинтересован.

А шта се може.

ССС ЕАУ је једина нада наших губитника транзиције.

Немој бити суров.

Кад се сад нисам шлогирао никад нећу !!!!

Лукашенко: Путин не жели да покори цео свет (само САД и ЕУ)

05.08.2015

Председник Белорусије Александар Лукашенко сматра да председник Русије Владимир Путин не намерава да ствара неку империју.

2950741.jpg

„Не приписујте руководству Русије, у овом случају председнику Путину, да се придржава позиције које се оно никад не придржава“, рекао је шеф државе у интервјуу „Еврорадију“, „Радију Слобода“ и интернет порталу „Тут бај“.
Како је испричао Лукашенко, Путин је током једне од посета Белорусији сам покренуо то питање:
„Знаш, често ме критикују да желим да поробим цео свет, створим империју, обновим Совјетски Савез“.
Према речима белоруског лидера, Путин је тада рекао:
„Ми то не желимо. Дај боже да изађемо на крај са овом територијом коју имамо. Једино што желимо је да, на пример, Белорусија не води антируску политику“.
„Зашто ја треба да верујем председнику Путину? Ми живимо у некој заједничкој кући, али свако у свом стану. Имамо велики стан, ми мало мањи, али је наш. Ми ћемо у том стану живети по правилима по којима сматрамо да треба да живимо, не правећи проблеме својим суседима, пре свих — браћи из Русије“, рекао је Лукашенко.

Значи овај други СССР у покушају је још лошији од првог, јер ни ћелави тракториста из Минска није заинтересован.

А шта се може.

Друг Лукашенко је угостио групу америчких конгресмена која је стигла у посету Белорусији. Након разговора са њима, Лукашенко је поручио да Белорусију и Америку "много више ствари спаја, него што их раздваја" и нагласио да је Минск спреман за успостављање нових односа са Вашингтоном >>>

Poslednja izmena:
(...)

„Зашто ја треба да верујем председнику Путину? Ми живимо у некој заједничкој кући, али свако у свом стану. Имамо велики стан, ми мало мањи, али је наш. Ми ћемо у том стану живети по правилима по којима сматрамо да треба да живимо, не правећи проблеме својим суседима, пре свих — браћи из Русије“, рекао је Лукашенко.

Браво друже Лукашенко!

Кад се сад нисам шлогирао никад нећу !!!!

Лукашенко: Путин не жели да покори цео свет (само САД и ЕУ)

05.08.2015

Председник Белорусије Александар Лукашенко сматра да председник Русије Владимир Путин не намерава да ствара неку империју.

2950741.jpg

„Не приписујте руководству Русије, у овом случају председнику Путину, да се придржава позиције које се оно никад не придржава“, рекао је шеф државе у интервјуу „Еврорадију“, „Радију Слобода“ и интернет порталу „Тут бај“.
Како је испричао Лукашенко, Путин је током једне од посета Белорусији сам покренуо то питање:
„Знаш, често ме критикују да желим да поробим цео свет, створим империју, обновим Совјетски Савез“.
Према речима белоруског лидера, Путин је тада рекао:
„Ми то не желимо. Дај боже да изађемо на крај са овом територијом коју имамо. Једино што желимо је да, на пример, Белорусија не води антируску политику“.

Koja inflacija gluposti i infantilnosti!
Luki rekao ovo, luki rekao ono...
U stvarnosti Luki nikada ne bi dao interviju za "JevroRadio", RadioSloboda" ili Tut.by, on je predsednik Republike Belorusije, i tesko da bi ova decica DoS mogla da uprilici interviju s njim.
Ovako im ostaje da vade recenice iz konteksta, sto ovi nazovi mediji rado cine, da bi kasnije njihovi botovi to sirili po informativnim portalima kao neku senzacionalnu istinu.

S toga predlazem moderaciji, da trajno banuje svakoga ko ovde citira takozvane "slobodne medije", a u stvari propagandna glasila drzavnih teroristickih agencija vlada Zapadne Evrope i SAD.

BBC, Al Jazeera, DW, RFI, Radio Liberty, VOA, i svi ostali derivati istih i slicnih bi ovde trebalo da vuku trajni ban, buduci da ne doprinose informisanosti clanova foruma, nego upravo obrnuto.

Pazi, Rusija je siromašnija od Srbije.

Naime u Srbiji se zarađuje 370 evra mesečno,

a u Rusiji posle ovog novog kolapsa rublje verovatno 320 evra.

Пази, Дивљи Запад дефинитивно убрзано губи све своје привилигије, позиције и статус. Процес је незадржив и незаустављив. Више се уопште не доводи у питање да ли пропадају или не већ какав ће бити крах и када. Да ли крвав, убрзан и трагичан или миран, убрзан и трагичан !?

Онај ко је остао без сировина и ресурса нема више ништа да тражи на међународној сцени осим што спорије и безболније смрти.

Зато прике, само се ти што чвршће држи својих идола и чувај се да се случајно не предомислиш. Мрдање доопенцетом тамо-вамо, вамо-тамо може ти донети само још лакше и боље пеглање.

Back