Sara
Poznat
- Poruka
- 7.530
Radi ona na dobrovoljnu bazu to, imam taj osecaja vala nije ni njoj lako..
trebaju ledja ono da istrpe

Raduje me kad vidim u Bg sve veci broj takvih, jbt raste mi odma moje "Njihalo strave".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi ona na dobrovoljnu bazu to, imam taj osecaja vala nije ni njoj lako..
trebaju ledja ono da istrpe
ne zna sto ste protiv toga i ismevateRadi ona na dobrovoljnu bazu to, imam taj osecaj
Raduje me kad vidim u Bg sve veci broj takvih, jbt raste mi odma moje "Njihalo strave".
ugrizo se za jezik jbteTab503ne zna sto ste protiv toga i ismevate
ok..kad preteraju i deluje vulgarno ali sam imao prilike da viidim i opipam silikone..prvo grudi su mekse , drugo ako se lepo urade ni ne primeti se da su doradjivane, a trece..linija tela uvek ima lepsi izgled sa silikonima nego sa prirodnim grudima
ali.. ponavljam.. ne pricam o preterivanjima kojih je puna nasa estrada, nego o normalnim devojkama koje normalno dorrade grudi.
Ona ide po sela, pa kako ?Kod nas u selu cini mi se veceras nastupa Sandra Afrika, kako se ta cura krece onako opterecena evo ne znam.)) Ali muskom oku prija da je vidi.
dolazi ti prakrticno na noge i ti ces je iskulirati..a uuu dacoPa necu ici, mada bih voleo da vidim tu zanimljivost, ali imacu tamo svoje predstavnike koji ce pratiti situaciju i preneti mi utiske, eto u njihovo ime se zahvaljujem na zeljama o dobrom provodu, hvala vam.![]()
Ne podevaj Covekadolazi ti prakrticno na noge i ti ces je propustiti..a uuu daco
a bio bi prva faca foruma da je resis
i tako sandra ode kod amidze i prica
znate sta mi se desilo
daca me resio..ispalio me za medalju..jos se tresem...
a amidza izbuljavi oci i kaze.....ajde...