Zvaka

Radi ona na dobrovoljnu bazu to, imam taj osecaj😂

Raduje me kad vidim u Bg sve veci broj takvih, jbt raste mi odma moje "Njihalo strave".
ne zna sto ste protiv toga i ismevate

ok..kad preteraju i deluje vulgarno ali sam imao prilike da viidim i opipam silikone..prvo grudi su mekse , drugo ako se lepo urade ni ne primeti se da su doradjivane, a trece..linija tela uvek ima lepsi izgled sa silikonima nego sa prirodnim grudima

ali.. ponavljam.. ne pricam o preterivanjima kojih je puna nasa estrada, nego o normalnim devojkama koje normalno dorrade grudi.

ne zna sto ste protiv toga i ismevate

ok..kad preteraju i deluje vulgarno ali sam imao prilike da viidim i opipam silikone..prvo grudi su mekse , drugo ako se lepo urade ni ne primeti se da su doradjivane, a trece..linija tela uvek ima lepsi izgled sa silikonima nego sa prirodnim grudima

ali.. ponavljam.. ne pricam o preterivanjima kojih je puna nasa estrada, nego o normalnim devojkama koje normalno dorrade grudi.
ugrizo se za jezik jbteTab503

Pa necu ici, mada bih voleo da vidim tu zanimljivost, ali imacu tamo svoje predstavnike koji ce pratiti situaciju i preneti mi utiske, eto u njihovo ime se zahvaljujem na zeljama o dobrom provodu, hvala vam. :)

i tako sandra ode kod amidze i prica

znate sta mi se desilo
daca me resio..ispalio me za medalju..jos se tresem...

a amidza izbuljavi oci i kaze.....ajde...
:))))) Bolje tako nego da je razocaram, da prica Amidzi kako je neki napaljeni fosil hteo da joj deklamuje ljubavnu poeziju, a ni za guzu da je api.

:))))) Mile je uvek moderan, uvek in, jedan je Mile.
Taj je bas fosil, jos kad sam bio treca godina gimnazije on je kao nesto pocinjao da se probija na estradi.

:)))) Kanda voli sve sto vole mladi. U to neko vreme koje spomenuh omladinski hor iz mog sela nasao se na proputovanju u nekom hotelu u Podrinju i tamo ziva muzika, peva mladi Mile, tada neafirmisan, i cure iz zajebancije krenuse da vriste, ovacije, cuda, a on se primio, poleptirio na bini.

Back