Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta znam, ali valjda moram da prozborim koju sa covekom pre nego sto ga odvucem/me odvuce u krevet. igre su igre, ali upoznavanje je upoznavanje. ne volim igranje, zacikavanje, glumatanje, foliranje... ali ono, da vidimo malo kako ide prica. kako uostalom da se primim na tipa? samo gledanjem? pa dobro, ima natprosecno harizmaticnih likova koji te sarmiraju svojim pogledom i natprosecno zgodnih koji ocaraju pogledom na njih, ali ne bih ja ni njih uzimala zdravo za gotovo.
ali zamisljam ponekad... : u prolazu snimim tipa koji mi se dopadne skroz na skroz ( telesno ), zaustavim se, pridjem mu, sateram ga uza zid i navalim. ali onda se setim da tako nesto ipak ne zelim da radim, jer uvek moze da se ispostavi da je tip iako savrseno mocnog izgleda teski kreten. a sto da se kresem sa kretenima. necu.
Surov poososad mi jasno sto je dobro placen ..
A, nije mi bas jasno sto im ne da da uzivaju...valjda da se ne trose na orgazzam? Glupost..
Pa, ebes tog glumca koji nije patkas![]()
A, kakva je audicija za glumce??
....ma mora da si se kresnula sa barem jednim kretenom.....![]()
pa niiisam.....![]()
neki su bili malo cudni... ali samo to.![]()
pred tobom malo cudni.... iza ledja ...kreteni
ali ti najbolje znas ..ofkors![]()
ti ko da znas nekog od njih.
ma nije da znam..nego imam osecaj da si spavala sa njih 3 -je ..od cega su ti dvoje bili dva dobra druga......![]()
ma dobro, znas da je za zenu uvek bolje da ih je imala sto manje![]()
a za muskarca nije ?
pa pobogu i zaboga. naravno da nije. muskarac je muskarac. velik, snazan, iskusan - oslonac i vodic zeni kroz zivot.![]()
i odBoga receno isto![]()
ma znala sam da nekad moramo da se saglasimo. da ne kazem - slozimo.![]()