zvaka

pa sta znam, ali valjda moram da prozborim koju sa covekom pre nego sto ga odvucem/me odvuce u krevet. igre su igre, ali upoznavanje je upoznavanje. ne volim igranje, zacikavanje, glumatanje, foliranje... ali ono, da vidimo malo kako ide prica. kako uostalom da se primim na tipa? samo gledanjem? pa dobro, ima natprosecno harizmaticnih likova koji te sarmiraju svojim pogledom i natprosecno zgodnih koji ocaraju pogledom na njih, ali ne bih ja ni njih uzimala zdravo za gotovo.

ali zamisljam ponekad... : u prolazu snimim tipa koji mi se dopadne skroz na skroz ( telesno ), zaustavim se, pridjem mu, sateram ga uza zid i navalim. ali onda se setim da tako nesto ipak ne zelim da radim, jer uvek moze da se ispostavi da je tip iako savrseno mocnog izgleda teski kreten. a sto da se kresem sa kretenima. necu.

....ma mora da si se kresnula sa barem jednim kretenom..... :mrgreen:

Surov pooso :) sad mi jasno sto je dobro placen ..
A, nije mi bas jasno sto im ne da da uzivaju...valjda da se ne trose na orgazzam? Glupost..
Pa, ebes tog glumca koji nije patkas :lol:

A, kakva je audicija za glumce??

Ma nema uživanja kada prekidaju scene na svaka 2 min, mora da nauči da glumi... Nema toga kako njoj odgovara, već "scenario" :mrgreen:
Glumci? Nesam gled'o :neutral:

Ja uopste ne mogu da pronadjem nista zajednicko u zvakama onih koji su me hkm...oborili :rumenko::rumenko::rumenko: ... i ne mogu da se setim, da li mi se dogodilo da me neko davi, a ja bih samo da "prilegnemo"...al bila je jedna situacija, doduse bejasmo mladi...mesec dana...on il'smotan ili pokusavao da bude fin...ja neiskusno cekam njegov prvi korak..i rastasmo se, a od seksa nista...i sad...pa i dan danas je dobar:per:

Back