Zute trojke probudile narod....

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.484
Batinanje gradjana pocelo javno, a odgovor je sasvim jasan....gradjani traze da drzava pocne da radi svoj posao i hapsi batinase.
Dakle, vreme je da tuzilastva pocnu da hapse nasilnike, lopove, ubice i ostalu gamad koju su oslobadjali da ne zauzimaju mesto u pritvoru (koje protivzakonito moze da traje do sudnjeg dana i dokazuje samovolju tuzilastva ) za nevine uhapsene po cefu tuzilastva i naravno materijalnom interesu.

Batinanje gradjana pocelo javno, a odgovor je sasvim jasan....gradjani traze da drzava pocne da radi svoj posao i hapsi batinase.
Dakle, vreme je da tuzilastva pocnu da hapse nasilnike, lopove, ubice i ostalu gamad koju su oslobadjali da ne zauzimaju mesto u pritvoru (koje protivzakonito moze da traje do sudnjeg dana i dokazuje samovolju tuzilastva ) za nevine uhapsene po cefu tuzilastva i naravno materijalnom interesu.
Plašim se da je te čekićare država i poslala

Konkretno tvoj predsednik

Prilicno si neobavesten ko vas predstavnik, lazni monarhista.
Pa ko napada sve one koji nisu na njihovoj strani, sns ili batinasi?
Ko proziva svakoga ko mu se suprotstavi, vi jadnici sa deset na jednog ili sns ?
Koji moj predstavnik, some? Ja sam protiv monarhije :D
Sns napada, kao besni kerovi se ponasate.
A botovi na forumu mi se gade, pa i ti :mazipsa:

Kako bese ono sto napise krstarica tacnije modovi i admin?

Nesto o pristojnosti i ugrozenosti jadnih klonova....administrativnih....:)

a kako bese kada prvo izveradjs clana i onda ga kaznist sto je napisao da si ga vredjao?

dvolicnost, bezobrazluk, seljastvo ?

To se zove gospoda seljacine pustene s lanca, dvolicni, bezobrazni nevaspitani i zadojeni bezobrazlukom....

balkanci u talijanskim cizmicama....:) Balkanci sa kupljenim diplomicama
seljacine koje ne mozes da naucis pristojnosti zbog debelog obraza....
Kao da si opisao sns poslanike, Martinovica, Kebaru, Atlagica i ostale pacijente :ok:
Inace u sns imas najvise kvaziintelktualaca sa kupljenim diplomama, ali i najvise kriminalaca, tvojih drugara :D

Back