ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
sto to ima u ljudima da ih najvise zanima zuta stampa ? svaki ozbiljan portal je propao ili zivotari u debelom minusu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto to ima u ljudima da ih najvise zanima zuta stampa ? svaki ozbiljan portal je propao ili zivotari u debelom minusu .
To je ono u prostom svetu, koji nije dostigao neki visi kognitivni nivo....
Ono što meni najviše smeta jeste što se vesti tipa ..poginuo pešak,skočio sa mosta, muž ubio ženu i sl. stavljaju na naslovne strane. Pa uvek je bio porodičnog nasilja,pojedinačnih nesreća, ali se nije stavljalo kao udarna vest, već u rubriku - crna hronika. I još nešto, kod suseda nisam primetila da je tako. Mnogo su umereniji. Mi smo potpuno neumereni u svemu.
Meni najviše smeta kada novinar daje sebi za pravo da nekog naziva ovim ili onim imenom ili da komentariše neku situaciju iz svog ugla umesto da, kao nekada, objektivno i nepristrasno izvesti o nečemu. Za to bih tukao. Povećavanje tiraža na tuđim nesrećama neću ni da komentarišem.