Zurnalistika

Dobro, ja stvarno nemam prava da vređam izbor, ali to nije SAMO MOJE mišljenje, nažalost. Kao paralelu, uzmimo primer: kome bi pre poverila temu o privatizaciji? Politikologu, pravniku ili ekonomisti? Ili, kome bi poverila text o berzanskom poslovanju, nekome sa FON-a ili ekonomisti? Rekao sam ti da postoje ljudi koji završe i druge fakultete, odlični studenti, ali ne umeju text da sastave, to je tako..dakle, možda sam preterao u navođenju tvog fakuleta, jer se, upravo na njemu studira novinarstvo. Kastrofa novinara često ima među filozofima, filolozima, sociolozima, istoričarima umetnosti, nije ni svaki pravnik dobar novinar...ali ako je dobar pravnik znaće privredno, upravno, krivično, građansko, međunarodno privatno, javno, odnose, šta se sve ne uči tamo.. izvini za preambulu, naravno da radite temeljno ustavno , naravno da radite i mđn. odnose i međ. javno pravo, ali ne i privatno..i zamisli daš da tekst o prembuli ustava piše filolog : o ) Ili filolog koji piše o zapošljavanju : o )
Razumemo se, uglavnom, u bitnim stvarima..
Izvini još jednom ako te je moje pisanije uvredilo, nije mi to bila namera..

kahm...
GENERALIZACIJA jeste neopravdan metod u zaključivanju (uglavnom), ali činjenica je da studenti FPN-a nemaju preterano dobar imdiž među kolegama....previše uzan fokus, što se, s druge strane (one ekonomske u kojoj ćemo ladno svi postati toćkići!) u stvari danas - traži.

Back