Ne studiram je, ali sam na tom fakultetu i znam otprilike o cemu se radi. Program studiranja imas na sajtu fakulteta, no verujem da si se s tim vec upoznao. Sto se tice broja onih koji su prosle godine pokusali da upisu, jednak je (ili makar priblizan) slucaju sa SG za filozofiju; dakle, upisu u prvom roku svi koji se prijave. Postoji mogucnost da od ove godine bude vise zainteresovanih, s obzirom na to da je prosle godine bio upis prve generacije, mali broj ljudi je bilo obavesteno o tome.
Sto se tice kvaliteta... To ne mogu da znam, ali pretpostavljam da je isto kao sa drugim mladjim grupama na fakultetu: slabo interesovanje jer ne postoji konkurencija, nikakvo angazovanje van fakulteta... Obrnuto stvar stoji sa najstarijim katedrama.
Ja sam na trenutak prosle godine razmisljao da upisem i zurnalistiku, bas iz razloga sto sam znao da nece biti neke konkurencije, sto mali broj ljudi zna o tome, ali sam odustao kad videh kakvi se predmeti na zurnalistici uce u bgd-u (u to vreme jos nije bio izasao program studija zurnalistike u Nishu). To mene naprosto ne zanima... ako si ti za to zainteresovan, upisi.
Ako trazis neku konkretnu informaciju, pitaj. Ja bih mogao da pogledam kad budem isao do fakulteta da overim semestar ovih dana.