Zurke i klinkice

Sta mislite o tome do kada neko treba da bude u fazonu zurki, izlazaka i takvog drustvenog prometa?

Povezimo to i sa promiskuitetnim ili obavezujucim zabavljanjem kakogod...

Licno, nesto razmisljam ponovo da se bacim u promet zurki i klinkica jer kao treba to da se radi :roll:, mada sam ja vise za mirniji i povuceniji zivot itd.

Vas pogled na ovo?

Ovo je vrlo dobra tema :)
Neko moje mišljenje je da je negde do tridesete ok izlaziti po tim žurkama i ganjanje klinki. Znači 30 je krajnja granica. Preko toga mi je nekako... neprirodno. Ali šta znam, ako neko to voli, ako ima energije i elana i ako ima vremena i prostora, pa neka izlazi.

Ovo je vrlo dobra tema :)
Neko moje mišljenje je da je negde do tridesete ok izlaziti po tim žurkama i ganjanje klinki. Znači 30 je krajnja granica. Preko toga mi je nekako... neprirodno. Ali šta znam, ako neko to voli, ako ima energije i elana i ako ima vremena i prostora, pa neka izlazi.

Ma nije to pitanje energije, nego zrelosti.
Ja imam energije, ali pre bih se samoubio nego što bih krenuo po klinačkim žurkama.
Sećam se kad sam ja bio tinejdžer, na svaku drugu žurku bi upao tako neki matorac i glumio ludilo, fazon nosi kožnu jaknu i kaubojke i kao cool je. Neke su se devojčice (zapostavljene od oca) ložile na takve, ja se mislim - idi kući indijanac, vidi šta rade tvoja deca, odrasti.

Nemoj samo kao jedan moj prijatelj koji je a jednoj takvoj žurci sreo svog klinca. I pita ga otac - šta ćeš ti tu? Vidiš koliko je sati? A klinac mu kaže - šta ćeš ti tu, ovde su klinke moja generacija možeš samo tata a ne nešto drugo da im budeš... Kaže nikad više nije ni pomislio da ide na te žurke, a bivša žena i klinac su mu mast vadili :mrgreen:

Sta mislite o tome do kada neko treba da bude u fazonu zurki, izlazaka i takvog drustvenog prometa?

Povezimo to i sa promiskuitetnim ili obavezujucim zabavljanjem kakogod...

Licno, nesto razmisljam ponovo da se bacim u promet zurki i klinkica jer kao treba to da se radi :roll:, mada sam ja vise za mirniji i povuceniji zivot itd.

Vas pogled na ovo?

pa dok te radi.

Back