Žurba

uvek se budim dosta pre nego sto krenem na posao, prvo sto ne volim da kasnim, a drugo sto za jutarnje tusiranje uvek mora da ima vremena i sto dorucak preskacem jedino kad idem da vadim krv.i ne volim da sam u zurbi...ebes dan ako ce stresom da ti prodje i ako cu da budem gladna ceo dan.

Vi stvarno ujutro doruckujete prije polaska na posao? :)
Ja nikada...niti sam gladna cim ustanem,niti ima sta pri ruci za dorucak,niti imam vremena jos i za zvakanje...:)
Cak ne pijem ni kafu...to slijedi kad dodjem na posao...

...zato nam zemlja i propade, svi radnici udarnici se vazda tuširaju...:cry:

1. tuširam se samo nedeljom i cele nedelje sam čist :flert:
2. jedem jednom u 24 sata, nebitno kada :aha2:

bitno:
1. da na posao nikada ne kasnim, uvek sam i 45 min. ranije na poslu
2. šef me više voli što više vonjam na znojčinu
3. a i lopata se nikada nije bunila
4. što me više drugi izbegavaju više ću raditi, hvala im :heart:

:hahaha:

Kupam se uveče, pre odlaska u krevet i ne shvatam kako iko može poći na spavanjac prljav, znojav i neistuširan. Ujutru operem zubiće i naMinkam se i to je to. Doručak inače preskačem tako da tih 15-ak minuta iskoristim za pijuckanje kafe i pregled plana&programa za taj dan.
Isto.
Mani dorucak voce, moze i s nogu jabuka ili bilo sta drugo.

Kasnite na posao, i imate jos sasvim malo vremena dok stigne prevoz.
To kratko vreme mozete iskoristiti:
1. za higijenu na brzinu, da vas ne zaobilaze 8 sati na poslu;
ili
2. za klopu na brzinu, da ne provedete 8 sati gladni na poslu.

Racuna se da na poslu nemate ni tus ni tople sendvice.

Izbor nikako nije lak.
Sta birate?

biram da jedem
ukoliko nisam bas miomirisna, problem ce zaposleni da rese tako sto ce da me zaobilaze
ukoliko sam gladna, postoji mogucnost da cu nekoga i da ubijem, taj problem se vec teze zaobilazi

btw, mislim da situacija iz uvodnog posta apsolutno nije realna, i sigurno je neka psihilosla posalica u pitanju
prvo-danas skoro svako moze da kasni na posao u zemlji srbiji, jer je "posao"samo figurativna kategorija
drugo, postoje vlazne maramice, dezodoransi, stikovi, mirisljavi ulosci z aprljave gace, sprejevi za smrdljive ciple, sampon za suvo pranje kose i svasta nesto sto moze da da iluziju cistoce za taj jedan dan
trece, na sve strane su razbacane mogucnosti prehrane-pekare, kiosci, dragstori, kradja sendvicha iz koleginicine torbe, automati s agrickalicama, tako da sumnjam da neko bas moz da ostane gladan, sem ukoliko je pastir na himalajima, a zaboravio je maslac od jaka kod kuce

Ako je bas takva frka da je ili ili...onda brzinska higijena, dorucak cu kupiti usput....

Inace ustanem dosta ranije da bih mogla sve da obavim, dorucak mi je obavezan.

Back