Žuljevi :(

laa-laa

Aktivan član
Poruka
1.078
'Ajd, ne baš žuljevi, ali kurje oči! :evil:
Nikad ih nisam imala i sad iz vedra neba - evo njih...:x

Sitni su, na velikom prstu na nozi i ima ih nekoliko. Pokušavala sam da ih se riješim nekim melemima iz apoteke, ali ne radi to za mene, a boli užasno iako su mali, imam osjećaj da mi prst otpada! :roll:

Zna li neko, iko, kako se to liječi, ili barem kom doktoru da se obratim?

Kao sto reče Hanibalka- ako ne pomogne to mazalo- dermatolog!
Cuvene kurije oci su ustvari infekcija humanim papiloma virusom, raste kao unutrasnja bradavica i treba se iščupati.
Pozz

ja sam jos odavno kupila neke kao flastere u obliku kruga i posle kupanja se stavi nekoliko sati i stvarno mi je pomoglo.

a ja sad jedno pitanje za zuljeve? Kada se zulj povuce, ostane mi kao ttrag, ali je boje tamne koze |:( I to me nervira! Kako da ga se resim???

srećica:
ja sam jos odavno kupila neke kao flastere u obliku kruga i posle kupanja se stavi nekoliko sati i stvarno mi je pomoglo.

a ja sad jedno pitanje za zuljeve? Kada se zulj povuce, ostane mi kao ttrag, ali je boje tamne koze |:( I to me nervira! Kako da ga se resim???

Zulj je povrsinska oguljotina , a takve " povrede" kod nekih ljudi ostavljaju za sobom pojačanu pigmentaciju.
Izgleda si u toj kategoriji. Ali trebalo bi da se povuce vremenom ili nakon suncanja. ;)

Ima neki melem Rekord se zove kupuje se u apoteci, stavlja se i drzi nekoliko dana, moja sestra je kuburila sa kurjim okom, i ovaj melem joj je pomogao, nije sjajan, al kad nemas nista drugo, sve je dobro

laa-laa:
'Ajd, ne baš žuljevi, ali kurje oči! :evil:
Nikad ih nisam imala i sad iz vedra neba - evo njih...:x

Sitni su, na velikom prstu na nozi i ima ih nekoliko. Pokušavala sam da ih se riješim nekim melemima iz apoteke, ali ne radi to za mene, a boli užasno iako su mali, imam osjećaj da mi prst otpada! :roll:

Zna li neko, iko, kako se to liječi, ili barem kom doktoru da se obratim?

Ja sam pre par godina imala jedno "oko" na unutrasnjoj strani tabana i probala sam sve i svasta, cak sam i kod dermatologa isla, ali se uvek vracalo to cudo. E, onda mi je drugarica rekla da probam da skinem kurije oko onim nozicem za pete koji i inace koristim. Dva, tri puta sam skidala sa tim i nestalo je. Samo je vazno da kada radis sa nozicem pazis da ne povredis okolnu zdravu kozu

Ja sam otišla kod dermatologa, počeli smo sa tečnim azotom, u apoteci treba da mi naprave neko mazalo sa salicilnom kiselinom, pa ćemo kombinovati...
Nadam se da će ubrzo da djeluje, jer počinjem teško da hodam. :(

@carolina
Kako da ne steže kad je na velikom prstu, sa donje strane, na kojoj stojim? :(

Inače, on meni reče da su to kod mene bradavice i lijepo napisa na dijagnozi verruca plantar, a meni se čini da je to ipak latinski naziv i za kurje oko... Šta god, virusno je. I nema tamniju tačkicu u sredini. Barem je ja ne vidim.

Back