Zukorlić želi graditi Islamski centar na Kalemegdanu

Kamo lepe sreće da je i mentalitet porušen. Najbolje da smo ostavili džamije da svedoče invaziji, ko pametan takvo šta radi.

Blago majci sto te pametnu rodi :dash:

ayasofia07.jpg

Dovoljno je sto ova crkva stoji da svedoci...

:thumbdown:

E mentalitet ce ostati zauvjek takav kakav je ... A zamisli da su turci rusili crkve za tih skoro 500 godina kao srbi dzamije ... sta bi ostalo od crkava i manastira u Srbiji ...

Da stvarno, mora da su Srbi podigli 200 dzamija Turcima za dobrodoslicu :roll:
Dosla stoka u Konstantinopolj pa sto nije srusila pretvorila u dzamiju k'o Aya Sofiju :evil:
...i onda ni manje ni vise vec podigli 200 dzamija u Beogradu...
...ti momcino zaboravljas da su Turci dosli kao osvajaci ;) ...

E mentalitet ce ostati zauvjek takav kakav je ... A zamisli da su turci rusili crkve za tih skoro 500 godina kao srbi dzamije ... sta bi ostalo od crkava i manastira u Srbiji ...

pa ja recimo znam da ste ne brojeno puta rusili u raskoj manstire sopocani, djurdjevi stupovi i milesevu

recimo manastir djurdjevi stupovi kod novog pazara je najstariji srpski manastir i bio je totalno srusen od strane turaka...

a crkva svete trojice u manastiru sopocani je 300 godina koristena kao skladiste prvo za zito pa zatim za municiju od strane turaka

za mene dosta

jos mi vama nismo uzvratili za ovo sto ste nas zaduzili za tih 500 godina

Makar vam je ponesto ostalo , a mogli su da ne ostane nista ni od jedne crkve i manastira ...

u hvala vam dobri bosnjani sto nam rusevine barem ostaviste :super:

e pa nemoj da kukas onda za dzamije, budi srecan sto imas ijednu citavu, jer da smo mi kao vi, nijedne vam ne bi bilo u zivotu jer ovo je HRISCANSKA ZEMLJA

da li ti znas da je sve do 19 veka hriscanima u srbiji bilo zabranjeno da dizu nove crkve?

tek od 19 veka nam je dozvoljeno zato sto su velike sile vrsile pritisak na tursku da dozvoli veca prava porobljenim hriscanima u osmanskom carstvu

i ti se nesto bunis?

jos mnogo toga mora vi da istrpite da makar izjednacimo rezultat

Poslednja izmena:
Nista se ti ne brini, gde su Turci stali Siptari nastavise ....

Crkva_srusena.jpg

Rusenje crkava je za svaku osudu!!!

Te crkve su prezivele 500 godina Turske vladavine,ali nisu prezivele valdavinu KFOR-a,EUFOR-a,...Albanci tada nisu imali policiju,vojsku,obavestajne sluzbe,...da sprece tako nesto...Kosovo tada kao i sada pod protektoratom UN-a,NATO-a,EU.

A koliko dzamija je sruseno za vreme Slobe na Kosovu?Koliko dzamija je poruseno u Bosni i koliko je dzamija poruseno u Srbiji nakon odlaska Osmanlija?

Ma kakav on i istina, sutra će aplaudirati muslimanima po forumu ako talibani ubiju nekog američkog vojnika.

Sta se cudis?Kao ne znas da je ovo Balkan,da svi mrze i Amerikance i zidove i muslimane.Manje ili vise.A kad nismo sa njima u frci,(sto je retko kada) mrzimo se medjusobno.Sta kao Hrvati vole amerikance i sestu flotu u svojim lukama?

Back