Zukorlić otrovan kaze porodica

Otrovan je 100000% i to od onih kojima politicki njegov duh i prisustvo u Srbiji nije odgovaralo.....otkopat ce ga 99% i raditi analize ali nazalost imena ubica ce ostati nepoznata kao i u milion drugih slucajeva,,,gde nema interesa da istina izadje na povrsinu.
Srecom on ima porodicu ,dok Vladimir Cvijan i nije imao pravu porodicu ,vec je kremiran i unisteni su svi tragovi i dokazi njegove smrti.

Ne znam da li bi ofirao vlast, ali je svakako nekom smetao i mnogo znao. Kvaka je u tome sto ova vlast ima tri misteriozna ubistva iza sebe.

Seselj je prvi rekao da postoji mogucnost da je otrovan.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...nije-izneo-sumnje-da-je-Zukorlic-otrovan.html

"Veoma pametan čovek, obrazovan. Ja mislim da muslimani nisu imali boljeg, sposobnijeg i talentovanijeg političkog vođu još od vremena Mehmeda Spahe", kazao je Šešelj.

"Mehmed Spaho je otrovan u Beogradu 1940. godine jer je bio velika smetnja provođenju sporazuma Cvetković - Maček", dodao je.

Rekao je da ima osnova da veruje da je i Zukorlić, koji je bio veoma snažan čovek, pun kondicije, otrovan.

"Žao mi je što nije vršena obdukcija pa će večito ostati sumnja je li ili nije otrovan. Čim sam čuo vest pala mi je napamet sudbina Mehmeda Spahe", rekao je Šešelj.

Back