žudnja...

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
da li vi ovde žudite za pripadnikom/com suprotnog pola...?
zašto to pitam...koliko je za ovo vreme što sam ovde bilo korisnika /ca koji su glumili kuloću, ono u fazonu - ko...? ja...? ma kakvi...?
i tek jednog dana nestane sa foruma i ispostavi se ili nas obavesti da je našao/la ono što mu treba...i više se ne pojavi na forumu dok opet ne ostane solo...

Ovde zudim da otrkijem ono sto me zanima, eventualno da iznesem ono sto me muci, buni, a ako imam neku osobu u realu nemam vremena da se toliko zezam sa forumom, a i da me uhvati nekako na LJiS forumu bilo bi "sta ces ti na forumuma o seksu sa tim forumasicama?!" nema, polazi kuci.

Nekome se to mozda desi i neplanirano, bez neke prethodne namere.
Dolaziti na forum iskljucivo zbog "lova" mi zvuci prilicno nezrelo i nepromisljeno, mada ne sporim da moze nesto lepo da se desi (pored neprijatnosti)

da li vi ovde žudite za pripadnikom/com suprotnog pola...?
zašto to pitam...koliko je za ovo vreme što sam ovde bilo korisnika /ca koji su glumili kuloću, ono u fazonu - ko...? ja...? ma kakvi...?
i tek jednog dana nestane sa foruma i ispostavi se ili nas obavesti da je našao/la ono što mu treba...i više se ne pojavi na forumu dok opet ne ostane solo...

Zasto se izgube sa foruma? Zar ovo nije navika, kao citanje novina? Zar i to prestanu kada su u vezi?
Po meni, forum nije zamena ili prilika za vezu/varijantu (sta vec...), nego eto, svracanje dok ceprkas pred racunarom pa nekada i zaglavis duze. Kao kada svratis na jedno pice, a ostanes...

Ja sam ovde da razmenim misljenja sa drugima o raznim temama.To je uvek dobro, mozda naucis nesto novo, vidis kako ostali razmisljaju, ali opet, tesko je predvideti kakav je ko stvarno.Bar sto se mene tice emotivni i ljubavni zivot ne utice na moje pojavljivanje ovde.

I kod mene isto, ali zato sto ga ni nemam, pa mogu ovde da se pojavljujem koliko god hocu, jer me niko ne zarezuje. :)

ja sam zadovoljan odgovorima, možete da spamujete, pošto ako tražim da mi zaključaju temu možda me banuju, a pošto mi je ovo klon i rezervni klon neam, ne bi mi bilo drago da me banuju...znači neću lock, al neću više ni da pišete na temu, doivoljno sam vido...hvala...
uništite mi temu da ih nateramo da je zaključaju...:ok:

ma naravno...kad se zasitiš razmenjivanja mišljenja, otkrivanja novih stvari, učenja, iznošenja problema, druženja i sl...otići ćeš:ok:
Aham, tek kad nađeš srodnu dušu :lol:
Zasicenje vec postoji, po ko zna koji put ponavljam slicne postove, ali ta neka nada da ce me srodna dusa prepoznati u ovom virtualnom prostoru jos uvek tinja, do tad se edukujem i istrazujem, znaci ne gubi se vreme tek tako.

:lol:

- - - - - - - - - -

Daj mu priliku, nisi fer . :cool:

- - - - - - - - - -

:sad2:

Neki su se odavde i uzeli, nije forumasenje bas tako naivno i neozbiljno.

Back