Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam odakle ti to da se odmah ide pod nož čim se dijagnostikuje kamen u žučnoj kesi.Zanima me,
zasto naši doktori ne prepisuju lekove za topljenje i izbacivanje kamenčića iz žuči?
Nego odmah pod nož. A lekova ima koliko hoćete.
Znam da ćete reći može da se zaglavi... I da bude haos.
Ali tako može da se desi i sa bubrezima.
Ne razumem.
не знам је л се камење истопило, али више није правило проблем.To su priče koje ne drže vodu, mislim, to da kamenje može da se istopi.
Moj muž je pokušavao sa time i posle godinu dana raznih alternativa, nož je rešio problem.
Ja ne znam nikoga ko je uspeo da rastopi kamen u žuči. U bubrezima sam čula da može ali ni tu ne znam nikoga lično.
Ja znam, osim toga postoje preparati, neki sirupi za razgradnju kamena u bubrezima koje lekari prepisuju.To su priče koje ne drže vodu, mislim, to da kamenje može da se istopi.
Moj muž je pokušavao sa time i posle godinu dana raznih alternativa, nož je rešio problem.
Ja ne znam nikoga ko je uspeo da rastopi kamen u žuči. U bubrezima sam čula da može ali ni tu ne znam nikoga lično.
Dobro ne odmah, odmah... Ali su lekari u fazonu da se to leči samo operacijom... A to sto posle može još više da se iskomplikuje stvar zbog toga... O tome neće da pričaju niti da priznaju. Da se često dobija gastritis, gerb... Da ljudi dobijaju hroničnu dijareju... Naravno ne svi ali većina bez zuči se zali na probavni sistem.Ne znam odakle ti to da se odmah ide pod nož čim se dijagnostikuje kamen u žučnoj kesi.
Da ili to... Slazem se... Odmah vadi, i tačka!!!Pa nije to samo s tim problemom nego njih samo lek zanima,nema sanse da ukazu na alternativu
Dobro ne odmah, odmah... Ali su lekari u fazonu da se to leči samo operacijom... A to sto posle može još više da se iskomplikuje stvar zbog toga... O tome neće da pričaju niti da priznaju. Da se često dobija gastritis, gerb... Da ljudi dobijaju hroničnu dijareju... Naravno ne svi ali većina bez zuči se zali na probavni sistem.
Ako postoji rizik od komplikacija, naravno da će savetovati operaciju.Da ili to... Slazem se... Odmah vadi, i tačka!!!