Zubni kamenac kod tinejdzera

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Evo ovako..
Imam klinca od 15 godina i posto pije dosta kafe a i pusi vec 3-4 godine, zubi su mu pozuteli i nahvatao mu se kamenac na zubima.
Vodio sam ga kod zubara ali ovaj kaze da ima puno kamenca i da je veliki pos'o pa trazi 5 000 za tu uslugu. Kaze, da ima manje kamenca uradio bi za 2000.

E sad, pitam ja Vas kao iskusne domacice, mogu li ja da mu prvo operem zube sa Domestos Zero ( onaj protiv kamenca) pa da mu tako malo razbijem taj kamenolom u ustima i ustedim tri hiljade? Ili preporucujete nesto drugo umesto Domestosa, mozda Cillit ?
Ono resto ce da skine zubar za 2000 din.

Unapred zahvalan :)

Poslednja izmena:
Каменац је последица исхране, тј садржаја који излучују пљувачне жлезде, а узрокован је општим стањем организма због хране која се уноси у исти.

Ma dobro to, nego je l' bolje da uzmemo Domestos ili Cillit ?
Mislim da je kamenac od kafe...a i u bojleru ima dosta kamenca.

Најбоље ти њему дај "циф актив крим" он скида и каменац и уништава бактерије. А можеш да додаш и мало детерџента за судове чисто да поболшаш ефекат.

Најбоље ти њему дај "циф актив крим" он скида и каменац и уништава бактерије.

E ne mogu to, ostalo je jos malo u flasi a treba zeni da opere lonac od sarmi.
Zagorele malo pri dnu ali su dobro ispale i fino je zapekla pa eto krkamo ih bas slatko.. i tako..

Samo motku i tuci. :lol:

U nasoj kuci se postuju EU vrednosti, nasilje je zabranjeno!

E sad, pitam ja Vas kao iskusne domacice, mogu li ja da mu prvo operem zube sa Domestos Zero ( onaj protiv kamenca) pa da mu tako malo razbijem taj kamenolom u ustima i ustedim tri hiljade? Ili preporucujete nesto drugo umesto Domestosa, mozda Cillit ?

sve to, al obavezno ribacu chetku za wc.. po mogucstvu novu, otvori se...

Evo ovako..
Imam klinca od 15 godina i posto pije dosta kafe a i pusi vec 3-4 godine, zubi su mu pozuteli i nahvatao mu se kamenac na zubima.
Vodio sam ga kod zubara ali ovaj kaze da ima puno kamenca i da je veliki pos'o pa trazi 5 000 za tu uslugu. Kaze, da ima manje kamenca uradio bi za 2000.

:roll:

sona kiselina i to ta 18-20%,salim se,ne glupiraj se ,ostetices zubni smalc i desni

raspitaj se jos malo,ali kamenac uvek ce se vratiti,ja nisam pusac i imam isti problem,to je malo i hormonski pljuvaca zadrzi puno minerale,posle skidanje obavezno poliranje

Back