Zubni dzepovi - na korak do samoubistva

Da sam u pravu, kada sama sebe lečim, govori odlično stanje mojih zuba i desnih, jer samosvesni ljudi ne slušaju naređenja doktora. Sami donose odluke. Sami biraju koji tretman (ili koji tretmani) funkcionišu. Samosvesni ljudi se ne ustručavaju da potraže mišljenje drugog, trećeg, četvrtog lekara. Uzimaju u obzir mišljenje lekara koji je otvorenog uma, kao i od terapeuta, konsultanata i eksperta iz oblasti lečenja svesti i tela. Preuzimaju odgovornost za svoje zdravlje tako što sami biraju kombinaciju različitih tretmana koja za njih najbolje funkcioniše. I što je najlepše, ljudi koji uvek slede svoje blaženstvo, kada otkriju koje su emocije izazvale bolest, brzo ih promene.

Kada s vremena na vreme odem na skidanje kamenca, stomatolog se oduševi stanjem mojih zuba i kaže kako su mi zubi pravo bogatstvo.

To znači da imaš dobru oralnu higijenu, što je svakako za pohvalu, i drugo da je klinička slika kod tebe bila takva da si mogla da je rešiš na način na koji opisuješ.Nikakva samosvest,blaženstvo,otvoren um i duh... da ne bude zabune.:ok:

To znači da imaš dobru oralnu higijenu, što je svakako za pohvalu, i drugo da je klinička slika kod tebe bila takva da si mogla da je rešiš na način na koji opisuješ.Nikakva samosvest,blaženstvo,otvoren um i duh... da ne bude zabune.:ok:

Da ne bude zabune, nisi shvatio o čemu govorim, a govorim o samosvenim ljudima i lekarima otvorenog uma, nasuprot kojih su oni rigidni, čije vreme je isteklo.

Kada se prihvati veza između bolesti, odnosno zdravlja i emocija desiće se uzbudljive, dramatične i fenomenalne promene u isceliteljskim profesijama, odnosno umetnostima. Nikada se na telo više neće gledati kao na mašinu, sastavljenu od posebnih delova, koje se može popraviti tako što se zameni guma ili se stavi novi remen. Za koju godinu će ravnopravno u isceljivanju učestvovati doktori, "new age" terapeuti, konsultanti, specijalisti za relaksaciju. Farmaceutski lobiji ce popustiti svoj smrtonosni stisak kojim stežu zakonodavce i državne agencije za zdravstvo. I kao što očekuju bića koja ne pružaju otpor, ustrojstvo svesti vezano za isceljenje će se promeniti ne pomoću borbi po sudovima, vec tako što će ljudi jednostavno napustiti "staromodne" doktore i pomoć potražiti negde drugde. Srećom, sada ima mnogo "novih" doktora kojima bolesna osoba može da se obrati.

Back