Zubari monstrumi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.292
Nikad ne saljite dete na sistematski pregled kod zubara ili ako vec mora idite zajedno sa njim da bi upozorili monstrume da ne LUPAJU METALNIM IGLAMA PO ZIBIMA VASE DECE. To isto vazi i za odrasle. Ako vidite da monstrum prilazi sa nekakvom iglom vasim zubima u cilju kao da vidi koje pokvarene zube imate, zabranite mu jer on zeli tako ostetiti vase zube.

Zasto to rade? Pa jednostavno da bi imali polsa. Oni zele da tako nacnu vase zube kako bi poceli da se kvare u dogledno vreme i kako bi kasnije imali posla.

Nikad ne saljite dete na sistematski pregled kod zubara ili ako vec mora idite zajedno sa njim da bi upozorili monstrume da ne LUPAJU METALNIM IGLAMA PO ZIBIMA VASE DECE. To isto vazi i za odrasle. Ako vidite da monstrum prilazi sa nekakvom iglom vasim zubima u cilju kao da vidi koje pokvarene zube imate, zabranite mu jer on zeli tako ostetiti vase zube.

Zasto to rade? Pa jednostavno da bi imali polsa. Oni zele da tako nacnu vase zube kako bi poceli da se kvare u dogledno vreme i kako bi kasnije imali posla.
ako su ti zubari monstrumi onda bolje da ideš kod veterinara

Zna li neko cenu popravke/vadjenja u drzavnim ustanovama???Posto mi knjizica nije overena da li je cena usluge ista?

Setih se da sam pre mozda 3-4 godine bio kod privatnog stomatologa koji mi je dao 4 injekcije anestezije,posto ni jedna nije delovala,lik mi komotno poce vaditi kutnjak "na zivo".Od tada se coveku vise ni ne javljam :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back