Moze li neko da mi preporuci nekog dobrog zubara privatnika u Kragujevcu,a da su cene stomatoloskih usluga pristupacne,prosecne?Naravno,i adresu ordinacije ako slucajno zna neko...hvala unapred! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li neko da mi preporuci nekog dobrog zubara privatnika u Kragujevcu,a da su cene stomatoloskih usluga pristupacne,prosecne?Naravno,i adresu ordinacije ako slucajno zna neko...hvala unapred!![]()
Idi kod Dejana,spec. oralne hirurgije,majstor covek.Ordinacija je u glavnoj ulici,tamo gde su one stranke,desnom stranom ides prema Gornjem parku,pa pri vrhu ulice.dr.Dejan Stanisic.
na Aerodromu nikako to je kasapin ...
Idi kod Dejana,spec. oralne hirurgije,majstor covek.Ordinacija je u glavnoj ulici,tamo gde su one stranke,desnom stranom ides prema Gornjem parku,pa pri vrhu ulice.dr.Dejan Stanisic.
Dr Mihailovic,Zavod za stomatologiju.Ako je trezan,mada i ako nije vadi odlicno.![]()
Moja preporuka je samo Sinisa Solunac i niko drugi
Ma, samo idite u stomatolosku ordinaciju 'Stoma', dr. Sinisa Solunac i nemate nikakvu brigu.
On i njegov tim rade fantasticno, necete se sigurno pokajati
Solunac, Solunac i samo Solunac
A ko je to?
Polako,opusteno............Pa necemo da se bijemo,majku mu....
![]()