zub

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.208
Izvadila sam donju sesticu prije dvadesetak dana.Posle par dana od vadjenja me je bolio,pa je ustanovljeno da je to alveolitis.
Ociscena mi je rana i dat mi je antibiotik jer je bilo i oteklo malo.
Medjutim,sad slucajno pogledah i vidjeh nesto bijelo na rani.Je li moguce da mi je ostao komad zuba?
Nista me ne boli.A i dvije zubarke su posle gledale ranu.
E,samo mi to jos fali!

Izvadila sam donju sesticu prije dvadesetak dana.Posle par dana od vadjenja me je bolio,pa je ustanovljeno da je to alveolitis.
Medjutim,sad slucajno pogledah i vidjeh nesto bijelo na rani.Je li moguce da mi je ostao komad zuba?
E,samo mi to jos fali!
Ne diraj ranu.
To je normalno.

E,samo mi to jos fali!
Verovatno je ostalo mozda i vise parcica.Cim se to nadulo.To je znak da ta parcad hoce da izadje.Meni se to desavalo nekoliko puta.

Nemoj da koristis obicnu cetkicu za zube jedno nedelju dana. Ako mozes da nadjes silikonsku cetkicu. Obicno ih ima u prodavnicama za kucne ljubimce. Znam da zvuci smesno ali silikonska cetkica ti nece iritirati ranicu.

Back